به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، بر اساس تحقیقات جدید نیمی از کارخانجات انگلیس در بیش از ۱۲ ماه دوره شیوع کرونا هدف حملات سایبری قرار گرفته اند.
شیوع بیماری همه گیر کرونا وابستگی ما را به فن آوریهای کار شبکه ای افزایش داده است. این بیماری همچنین باعث شده است که شرکتها بناچار بخشی از کارهایشان را از طریق قراردادهای برون سپاری انجام بدهند. مجرمان سایبری با استفاده از این فرصت، حملات سایبری را افزایش داده اند و این اقدام هزینههای سنگینی را به کارخانجات تحمیل میکند، چون ناچارند با ایجاد موانع و اقدامات محافظتی از خودشان در برابر حملات سایبری محافظت کنند.
"وِریتی داویج" یکی از کارشناسان مرکز موسوم به "مِیک یو کِی" در مصاحبه با شبکه بی بی سی درباره جرائم سایبری ضد کارخانجات انگلیس گفت: بعد از اولین تعطیلی سراسری در انگلیس ما شاهد بودیم که بسیاری از کارخانجات برای تولید و فروش از شیوه دورکاری استفاده کردند در نتیجه در دوازده ماه گذشته بیش از نیمی از شرکتها و کارخانجات انگلیس هدف حملات سایبری قرار گرفته اند.
مجرمان سایبری در این حملات سعی کرده اند کنترل تجهیزات و ماشین آلات کارخانجات را به دست بگیرند. چنین اقداماتی میتواند به توقف خط تولید و نابودی مواد اولیه در برخی کارخانجات منجر شود. همچنین هکرها در این مدت تلاش کرده اند اطلاعات شرکتها و کارخانجات را به سرقت ببرند و به دیگران بفروشند. همچنین هکرها میتوانند از حساب شرکتها و کارخانجات پول برداشت کنند؛ بنابراین حملات سایبری در این مدت هزینههای سنگینی را به شرکتها و کارخانجات وارد کرده است.
حدود ۱۵ درصد از شرکتهایی که ما وضع آنها را در این مدت بررسی کرده ایم گفته اند که حملات سایبری حدود ۵ الی ۲۵ هزار پوند هزینه به آنها تحمیل کرده است. همچنین حدود ۶ درصد از این شرکتها هم گفته اند که در ۱۲ ماه گذشته حملات سایبری حدود بیش از ۱۰۰ هزار پوند به آنها هزینه تحمیل کرده است. خوشبختانه نیمی از این شرکتها بیمه مالی دارند و میتوانند ضررهای مالی ناشی از این حملات را جبران کنند. ولی بخش عمدهای از این شرکتها و کارخانجات هم طرح و بیمه مالی ندارند به همین علت هم از اقدامات و حملات سایبری به شدت متضرر شده اند.
انتهای پیام/