به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیشنهاد امروز ما برای یک پیش غذای مجلسی یا یک وعده سالم برای مقوی سوپ ذرت و سیبزمینی است. سوپ، شاید بهترین گزینه برای روزهایی است که با سرماخوردگی دست و پنجه نرم میکنید. مصرف سبزیجات سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و انرژی کافی را برای مبارزه با ویروسها به بدن میرساند؛ بافت روان و خامهای سوپ به سادگی در زمانی که گلو درد و التهاب دارید از گلویتان پایین رفته و علاوه برآن شما را گرم میکند.
هیچ چیز بهتر از یک کاسه سوپ خامهای و خوشمزه در روزهای سرماخوردگی و بیماری نمیتواندحال آدم را جای بیاورد. در ادامه طرز تهیه سوپ ذرت و سیبزمینی با خامه ترش را به شما آموزش میدهیم که طعمی متفاوت داشته و بسیار خوشمزه و البته ساده است، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سوپ ذرت و سیبزمینی
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه ۵۰ گرم
سیر (رندهشده) یک حبه
پیاز (ریز خردشده) یک عدد
سیبزمینی (نگینی خرد شده) ۱۵۰ گرم
ذرت۲۰۰ گرم
آب سبزیجات (یا آب مرغ به دلخواه) ۶۰۰ میلیلیتر
خامه ترش ۵۰ میلیلیتر
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پیازچه (ریز خرد شده) یک عدد
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از پانزروتی ایتالیایی و استراتای مرغ و پنیر تا شیرینی متفاوت و خوشمزه محنشا + تصاویر
طرز تهیه سوپ ذرت و سیبزمینی
تا به حال سوپهای مقوی و خوشمزه زیادی مانند سوپ کینوا با کوفته قلقلی، سوپ گوجهفرنگی و سوپ سبز را به شما آموزش دادهایم که طعمی بینظیر داشتهاند و بهترین درمان خانگی برای بهبود سرماخوردگی هستند. امروز هم قصد داریم تا پیش غذای مقوی دیگری به شما آموزش دهیم؛ در این سوپ ما از خامه ترش استفاده میکنیم که طعمی متفاوت داشته و باعث تنوع مزهها میشود.
برای شربوع ابتدا کره پاستوریزه و روغن زیتون را در قابلمه بریزید و روی شعله ملایم حرارت بدهید. وقتی که کره آب شد به ترتیب سیر، پیاز و سیبزمینی را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید.
دانههای ذرت آماده پمینا را در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید (حدودا دو دقیقه کافی است). سپس آب سبزیجات یا آب مرغ را به انتخاب خودتان را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد، بعد از جوشیدن شعله را کم کنید و بگذارید تا زمانی که سیبزمینیها خوب بپزد حرارت ببیند.
پس از گذشت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمانی که از پخت سیب زمینیهای خود مطمئن شدید خامه ترش را اضافه کنید و هم بزنید، نمک و فلفل سیاه را نیز به محتویات سوپ روی گاز اضافه کنید و خوب هم بزنید. اجازه دهید مواد روی حرارت برای هشت تا ۱۰ دقیقه دیگر بجوشند.
سپس حرارت زیر قابلمه را خاموش کنید و اجازه دهید سوپ شما کمی سرد شود. سوپ جا افتاده را داخل غذاساز بریزید یا با استفاده از گوشتکوب برقی آن را به صورت پوره در آورید. زمان سرو کردن آن را داخل کاسه گرم بریزید و با پیازچه خردشده یا جعفری و مقداری خامه تزیین کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/