۳۹۰ تن گوشت مرغ گرم آماده طبخ فروردین ماه امسال در مرغداری‌های محمودآباد تولید شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،محمد هادی‌زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه شهرستان محمودآباد دارای ۵۳ واحد مرغداری گوشتی مجاز است، گفت: ۳۹۰ تن مرغ گرم آماده طبخ فروردین ماه امسال در مرغداری‌های این شهرستان تولید و به بازار داخل و خارج استان ارسال شد.

او افزود: قیمت مصوب تعیین شده برای مرغ زنده هم کنون ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان نرخ مناسبی است که هزینه‌های تولید را پاسخ می‌دهد.

هادی زاده گفت: ۲۲۱ هزار قطعه جوجه ریزی فروردین ماه امسال در ۹ واحد مرغداری این شهرستان صورت گرفته است.

او افزود: با افزایش دوره پرورش مرغ از ۴۵ روز به بالاتر مصرف دان و هزینه‌های تولید نیز بیشتر می‌شود بنابراین فرهنگ سازی مصرف مرغ با اندازه استاندارد، یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی مازندران است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد گفت: بر اساس مصوبه کارگروه تنظیم بازار کشور، درج قیمت مرغ بر روی بسته بندی در کشتارگاه‌ها الزامی است.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.