در گزارش زیر طرز تهیه ماهی شکم پر با زرشک را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز شما را با طرز تهیه ماهی شکم پر با زرشک آشنا میکنیم. این دستور پخت در کنار ساده بودن طعم بی نظیری دارد که همه را عاشق خود خواهد کرد. در این دستور پخت ماهی قزل آلا را در فر کبابی کرده و داخل آن را با مخلوطی از زرشک و ادویه جات پر میکنیم؛ و اگر بخواهید میتوانید از انواع آجیل نیز در تهیه این غذا استفاده کنید. برای آشنایی با طرز تهیه این غذا بسیار خوشمزه  ما را دنبال کنید.

مواد لازم:

۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱⁄۲ فنجان زرشک
۱ عدد پیاز بزرگ زرد، نازک خرد شده
خمیر تمر هندی ۱⁄۴ فنجان
۴ حبه سیر، خرد شده
۱⁄۳ فنجان گشنیز خرد شده
۱⁄۳ فنجان جعفری خرد شده
۱⁄۳ فنجان ترخون خرد شده
نکتار لیمو، برای سرو کردن
۴ عدد ماهی قزل آلا، تمیز شده و بدون پولک
نمک دانه درشت و فلفل سیاه تازه آسیاب شده


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پانزروتی ایتالیایی و استراتای مرغ و پنیر تا شیرینی متفاوت و خوشمزه محنشا + تصاویر


دستور پخت:

فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. دو سینی فر را چرب کرده و کنار بگذارید. زرشک‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب گرم خیس کرده و سپس آبکش کنید. در یک تابه بزرگ با حرارت متوسط، ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون را گرم کنید. پیاز‌ها را اضافه کنید و بپزید تا قهوه‌ای طلایی شوند، حدود ۱۰ دقیقه. حرارت را کم کنید و بپزید، گاهی اوقات هم بزنید، به مدت ۳۰ دقیقه بیشتر، تا قهوه‌ای تیره و کاراملی شود، آن را بپزید.

اکنون زرشک، بادام، تمر، و سیر را اضافه کنید و بپزید تا حدود ۱۰ دقیقه معطر شود. از روی حرارت برداشته و گشنیز، جعفری و ترخون را اضافه کرد و هم بزنید. ماهی را با نمک و فلفل مزه دار کنید. هر ماهی را با حدود ۱⁄۲ فنجان از مخلوط زرشک پر کنید و با روغن زیتون باقی مانده روی ماهی‌ها را چرب کنید. ۱۵ دقیقه دیگر بپزید. تنظیم فر را به حالت کبابی تغییر دهید و ۳ تا ۴ دقیقه بیشتر بپزید، تا زمانی که پوست ماهی طلایی شود.

منبع: آشپزی ها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.