مدیر جهاد کشاورزی خاش گفت: کشت پنبه امسال بعد از پنج دهه ممنوعیت در سطح ۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

شیرزاد کمالی مدیر جهاد کشاورزی خاش در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: مجوز کشت پنبه در این شهرستان توسط سازمان حفظ نباتات کشور صادر شده است.

او  ادامه داد: امسال در برنامه داریم به صورت قرار دادی با آستان قدس رضوی کشت این محصول را در سطح ۵۰ هکتار عملیاتی کنیم.

مدیر جهاد کشاورزی خاش با بیان اینکه فصل برداشت پنبه در این شهرستان پس از یک دوره ۱۲۰ روز در شهریور انجام خواهد شد افزود: پنبه تولیدی این شهرستان نقش مهمی در تامین خوراک کارخانه بافت بلوچ خواهد داشت.

به گفته مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان پس از چهار دهه کشت پنبه به صورت قراردادی با مجتمع کشاورزی رضوی و شرکت زرین دشت پنبه در ۵۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی استان کشت می‌شود.

عباس اشکانی اظهارداشت: پنبه در سالیان گذشته در سیستان و بلوچستان رواج داشته اما بدلیل وجود آفت کرم سرخ پنبه و آلوده شدن مزارع پنبه در بعضی از مناطق استان و به منظور جلوگیری از گسترش این آفت در کشور بنا به دستور شورای عالی حفظ نباتات کشت پنبه ممنوع شده بود و در سالجاری با پیگیری‌های سازمان جهاد کشاورزی مجوز کشت مجدد پنبه صادر شد.

او  افزود: با توجه به شرایط اقلیمی امسال در دو فصل بهاره و تابستانه، ۵٠٠ هکتار پنبه در شهرستان های بمپور، ایرانشهر، دلگان، خاش و تفتان با رعایت تمامی موارد قرنطینه ای کشت خواهد شد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: در ۲ سال گذشته کشت الگویی تحقیقاتی پنبه بمنظور بررسی عملکرد ارقام و مشاهده وضعیت آفت در مزارع استان انجام شده و خوشبختانه به نتایج مطلوبی دست یافتیم.

او  بیان کرد: با راه‌اندازی مجدد بافت بلوچ ایرانشهر، فرصت مناسبی است تا کشت پنبه در سیستان و بلوچستان توسعه یابد.

انتهای پیام/.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.