به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،فاطمه نوروزیان، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: شمار کل جانباختگان کرونایی در استان هرمزگان به هزار و ۱۲۲ نفر رسید.
نوروزیان با اشاره به مرگ سه بیمار کرونایی دیگر در هرمزگان گفت: جانباختگان یک خانم ۵۱ ساله از قشم و دو مرد ۸۴ و ۸۹ ساله از میناب و بندرخمیر بودند.
او با بیان اینکه اکنون در مجموع ۴۵۴ نفر در بیمارستانهای استان تحت مراقبتند افزود: از مجموع بستری ها، ۷۲ نفر در بخش مراقبتهای ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۱۶ نفر از آنها وخیم است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان درخصوص نام نویسی در مرحله سوم کارآزمایی بالینی واکسن پاستور هم گفت: تاکنون هزار و ۵۰۰ بندرعباسی در این کارآزمایی بالینی نام نویسی کرده اند و پس از پایان نام نویسی، واکسیناسیون آغاز میشود.
انتهای پیام/ر