به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تدوک مرغ و تخممرغ یک غذای خوشمزه و دلچسب که میتونین به ۲روش اونو تهیه کنین و لذت ببرید.
روش اول با سیب زمینی آبپز و مرغ پخته چرخ شده و روش دوم تنها با سیب زمینی آبپز که به هر۲روش خیلی خوشمزست؛ پس نگران نباشید و امتحانش کنین و لذت ببرید.
مواد اصلی
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
مرغ پخته چرخ شده (اختیاری) ۱ پیمانه
جعفری خردشده ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه
ابتدا سیب زمینیها و تخم مرغها را میپزیم؛بعد از پخت و خنک شدن پوست تخم مرغ هارا میگیریم و کنار میذاریم؛ سیب زمینیها را نیز پوست گرفته و در ظرفی مناسب ابتدا با پشت قاشق آنها را کاملا له میکنیم؛ پیاز را ریز رنده میکنیم و به سیب زمینیها اضافه میکنیم؛ مرغهای پخته و چرخ شده را نیز اضافه میکنیم؛ (به جای چرخ کردن میتونین رنده کنین).
جعفری خرد شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به مواد اضافه میکنیم و ابتدا با قاشق مواد را مخلوط میکنیم و سپس با دست اندکی ورز میدیم تا خمیر یکدست بشه؛ برای از بین بردن چسبندگی مواد مقداری پودر سوخاری بهش اضافه میکنیم؛ خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیممیکنیم؛ و هر قسمت را در کف دست پهن میکنیم و درون هرکدام ۱عدد تخم مرغ پخته شده میذاریم و سپس خمیر را دور تخم مرغ میپیچیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تخم مرغها تمام شوند؛ سپس هرکدام از تدوکها را در پودر سوخاری میغلطانیم و درون روغن سرخ میکنیم و سپس با سبزیجات و سسهای دلخواه سرو میکنیم؛ نوش جان.
سایر نکات
مرحله ۵ را میتونین حذف کنین.
یعنی بدون مرغ پخته و تنها با سیب زمینی آبپز و باقی مواد نیز میتونین تدوکها را درست کنین.
به هر ۲روش خوشمزه میشه نگران نباشید.
بسته به تعداد نفرات تخم مرغها را کم و زیاد کنین و همچنین مواد خمیر را برای نفرات کمتر یا بیشتر با کم و زیاد کردن مقدار سیب زمینیها در نظر بگیرید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/