معمولا آزمایشگاههایی که مسافران بین المللی را پذیرش میکنند، مجبور هستند علاوه بر استانداردهای وزارت بهداشت هر آنچه کشور مقصد و یا خطوط هوایی انتظار دارند را اجرا کنند. در این موارد نتیجه درست و به موقع از اهمیت زیادی برخوردار است، زیرا به عنوان مثال به دنبال گزارش یک نتیجه مثبت غلط فرد نمیتواند به سفر برود و ممکن است امور و برنامهریزیهای خود و خانواده و محل کارش مختل شوند.
براساس این گزارش در هفتههای گذشته هم با وجود تشدید شیوع ویروس کرونا در ترکیه بسیاری از رسانهها خود پای کار آمدند برای کاهش و یا لغو پروازهای ترکیه که نهایت تصمیم گرفته شد که تنها تورهای ترکیه لغو شود و پروازهای ترکیه برقرار باشد که در حال حاضر هم خود مسافران از ترس شیوع گسترده ویروس کرونا به این کشور پرواز نمیکنند و میزان پروازها به این کشور به کاهش ۹۵ درصدی رسیده است.
هر چند در روز تقریبا، 6 پرواز به فرودگاه امام خمینی (ره) وارد می شود و احتمال گسترش این ویروس از طریق همین ورودی ها نیز وجود دارد.
به طور قطع مانور رسانهای بر این پروازها و تشدید شیوع ویروس کرونا در بسیاری از کشورها باعث خواهد شد که ستاد ملی کرونا در این زمینه چاره اندیشی کند. به طوری که هم اکنون مانور رسانهها بر پروازهای هند خود باعث درخواست وزیر بهداشت از رحمانیفضلی درباره توقف نقل و انتقال مسافر به شکل مستقیم و غیرمستقیم از هند کند.
وزیر بهداشت در نامهای خطاب به وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا نوشت: در ماه مبارک رمضان، نظر به اینکه ویروس COVID-۱۹ در کشور هندوستان دچار موتاسیون بسیار خطرناک شده لذا ضروری است به نحو مقتضی نقل و انتقال مسافر به شکل مستقیم و غیرمستقیم از کشور هند صورت گیرد.
در همین رابطه دقیق کیا رئیس انجمن شرکتهای هواپیمایی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه ما هیچ پرواز مستقیم به کشور هند نداریم، گفت: هیچ کدام از شرکتهای هواپیمایی داخلی پرواز مستقیم به هند ندارند و تمامی پروازها به این کشور هم به صورت کانکشنی انجام میشود.
او ادامه داد: پرواز به کشور هند از طریق دو شرکت هواپیمایی ترکیش ایر و قطر ایرویز انجام میشود که هم اکنون شرکت هواپیمایی ترکیش ایر هم چند روزی است که تمامی پروازهای خود به کشور هند و پاکستان را لغو وکنسل کرده و هیچ پروازی به این کشورها نداریم.
رئیس انجمن شرکتهای هواپیمایی با بیان اینکه تمامی دستور العملهای بهداشتی در تمامی پروازهای خارجی به صورت کامل رعایت میشود و تست مسافران هم که از ایران خارج میشوند ویا داخل ایران هم میشوند مربوط به آزمایشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت است.
البته که ساعاتی پیش رئیس سازمان هواپیمایی در دستوری، تمامی پروازهای هند و پاکستان حتی به صورت موردی هم لغو کرد.
با وجود آنکه تا کنون چندین بار وزارت بهداشت هشداریهای لازم مبنی بر لغو پروازهای خارجی به کشورهای که سرعت انتقال ویروس کرونا در آنها افزایش یافته و یا پروازهای داخلی به شهرهای قرمز، اما همچنان شاهد آن هستیم که پروازها در آنجا برقرار است این در حالی است که تا کنون چندین بار وزارت بهداشت اعلام کرده که بسیاری از پروازها به دلیل زیانهای شدید وارد شده به بخش هوایی لغو نشده است، اما وزیر راه وشهرسازی در همین رابطه گفته است: وزارت راه وشهرسازی تاکنون برای هر پروازی که ستاد ملی مقابله با کرونا به ما ابلاغ کند اقدامات لازم برای لغو آن را انجام داده ایم و در هیچ پروازی وزارت راه وشهرسازی کوتاهی نکرده است.
براساس این گزارش ستاد ملی مقابله با کرونا برای لغو یا توقف پروازها باید به قدری صلابت و تحکم داشته باشه که مصوباتش اجرا شود در زمینه کنترل ورود مسافران خارجی و همچنین خروج مسافران باید وزارت بهداشت و همچنین فرودگاه بین المللی امام خمینی نظارتهای خود را تشدید کنند تا در این حوزه دچار مشکل نشویم.
در بحث پروازهای خارجی مانند هند و پاکستان هم باید در ابتدا ستاد ملی مقابله با کرونا دستور دهد تا اقدامات لازم برای لغو آن صورت گیرد البته نباید این نکته فراموش شود که ما هیچ پرواز مستقیم به این کشور نداریم و تمامی پروازها به این کشور در قالب کانکشنی و به صورت موردی توسط ایرلاینهای خارجی و ایرلاینهای داخلی انجام میشود.
انتهای پیام/
شرم به هر کسی که خیانت می کند
خدایا شر هر کسی که بدی می کند و بیماری و مرگ دیگران را می خواهد را به خودش برگردان
بقیه چه گناهی کرده اند که باید پاسوز شوند