یکی از شرکت های توسعه دهنده لپ تاپ های اپل در تایوان مورد حمله گروهی باج افزار قرار گرفت که برای فاش نکردن تصاویر محصولات جدید در خواست پول کرده اند.

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از بلومبرگ؛ در حالی که اپل روز سه شنبه در حال معرفی جدیدترین سری iPads و iMac‌های پر زرق و برق جدید خود بود، یکی از تأمین کنندگان اصلی آن مورد حمله باج افزاری از سوی یک گروه هک روسی قرار گرفت که ادعا می‌کرد نقشه‌های جدیدترین محصولات شرکت آمریکایی را به سرقت برده است.


بیشتر بخوانید


امتناع اپل از پرداخت باج باعث فاش شدن تصاویر محرمانه شد

گروه باج افزار REvil، معروف به Sodinokibi، اوایل روز سه شنبه وبلاگی را در سایت darkweb خود منتشر کرد که در آن ادعا کرده بوند به شبکه رایانه‌ای Quanta Computer Inc نفوذ کرده اند. این شرکت مستقر در تایوان یکی از تأمین کنندگان اصلی اپل است که بیشتر Macbooks تولید می‌کند.  پس از آنکه کوانتا از پرداخت ۵۰ میلیون دلار باج برای داده‌های سرقت شده، امتناع کرد، این گروه شروع به انتشار تصاویر محرمانه از محصولات جدیدی که اپل می‌خواست در رویدادش معرفی کند، کرد.

این گروه اکنون امیدوار است که اپل بتواند تا اول ماه می‌ این ۵۰ میلیون دلار را بپردازد و گفته تا زمانی که اپل کل پول را ندهد به انتشار تصاویر ادامه خواهد داد. کوانتا تأیید کرده که سرور‌های این شرکت مورد حمله قرار گرفته و گفت: "تیم امنیت اطلاعات کوانتا در پاسخ به حملات سایبری به تعداد کمی از سرور‌های کوانتا با کارشناسان خارجی فناوری اطلاعات مشورت کرده و این هک هیچ تاثیر مهمی بر عملکرد تجاری شرکت ندارد ".

اپل مورد حمله باج افزاری ۵۰ میلیون دلاری قرار گرفت

اپل به تهدیدها و پرداخت باج توجهی نکرد و این گروه شروع به انتشار تصاویر محرمانه کردند. تصاویر فاش شده توسط REvil تاکنون شامل نقشه‌هایی برای طراحی مجدد iMac اپل است که به تازگی رونمایی شد و هیچ کس خارج از حوزه نفوذ اپل آن را ندیده بود. این تصاویر مربوط به تازه سازی 2020 M1 MacBook Air اپل و یک لپ تاپ هنوز منتشر نشده شامل پورت‌های اضافی مطابق با شایعات موجود در مورد تازه سازی لپ تاپ آینده از اپل است. برخی از تصاویر نیز شامل شماره سریال خاص، اندازه‌ها و جزئیات بسیاری از قسمت‌های داخلی لپ تاپ اپل است. یکی از تصاویر امضای جان آندرادیس، طراح اپل را دارد و تاریخ آن ۹ مارس ۲۰۲۱ است.

حمله به اپل مهم‌ترین هدف گروه REvil 

باج افزار Ransomware نوعی کد مخرب است که به طور معمول داده‌های قربانی یا شبکه رایانه‌ها را رمزگذاری می‌کند. سپس هکر‌ها برای رمزگشایی اطلاعات باج خواهی می‌کنند. اخیراً، باند‌های باج افزار نیز داده‌ها را به سرقت برده و تهدید کرده اند که آن‌ها را منتشر می‌کنند مگر اینکه قربانی هزینه‌ای را پرداخت کند. REvil همان گروهی است که در سال ۲۰۲۰ حمله‌ای علیه یک شرکت حقوقی که ادعا کردند زمانی نمایندگی برخی از شرکت‌های تلویزیونی دونالد ترامپ بود، انجام داد.

اپل مورد حمله باج افزاری ۵۰ میلیون دلاری قرار گرفت

در سال ۲۰۱۹، این گروه یک هفته قبل از روز انتخابات به گروهی از کارمندان انتخابات لوئیزیانا نیز حمله کرد. همچنین این گروه در چند ماه گذشته هک‌های مشابهی را بر روی Acer و سایر شرکت‌ها انجام داده است. اما حمله به Quanta به موجب اتصال آن به اپل و احتمال آشکارسازی سخت افزار اعلام نشده توسط اپل، بالاترین هدف گروه را تاکنون نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.