به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه نودل برنجی با کلم برگ آشنا کنیم.
مواد لازم:
روغن کنجد ۳ قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ۱ عدد کوچک
پیازچه خرد کرده ۶ ساقه
سیر له کرده ۱ حبه
هویج پخته و رنده کرده ۱ عدد
قارچ ورقهای خرد کرده ۱۵۰ گرم
ساقه کرفس خلالی خرد کرده ۱ پیمانه
کلم سفید خرد کرده ۱ پیمانه
لوبیاچیتی پخته ۱ پیمانه
نمک، فلفل، پاپریکا و جوزهندی به میزان لازم
رب انار ۶ قاشق سوپخوری
نودل برنجی سفید ۱۰۰ گرم
پنیر کرد ۱۰۰ گرم
آب نارنج تازه ۲ قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
روغن، پیاز، پیازچه، و سیر را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید و قدری تفت دهید. آنگاه هویج، قارچ، کرفس و کلم را بیفزائید و به تفت دادن ادامه دهید به مدت تقریبی ۵ دقیقه.
حالا لوبیا، نمک، فلفل، پاپریکا، جوزهندی و رب انار را افزوده و مخلوط کنید. اینک در قابلمه مناسبی آب بریزید و روی اجاق بهجوش آورید. نودل را بپزید تا کمی نرم شود و در صافی بریزید.
حالا نودل را با مواد فراهم کرده، پنیر کرد و آب نارنج مخلوط کنید و در ظرف مناسبی بکشید.
یادآوری: به جای نودل از برنج قهوهای میتوانید استفاده کنید.
منبع:شور و شیرین
انتهای پیام/