در گزارش زیر طرز تهیه پلوی آجیلی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پلوی آجیلی آشنا کنیم.

مواد لازم:

برنج ایرانی ۳۰۰ گرم

لوبیا چشم بلبلی ۱۷۰ گرم

قارچ ورقه‌ای خرد کرده ۱۵۰ گرم

کره گیاهی ۵۰ گرم

هویج خلالی خرد کرده ۱ عدد درشت

شکر قهوه‌ای ۱ قاشق چایخوری

زعفران حلکرده ۴ قاشق سوپخوری

خلال پسته ۲۰ گرم

خلال بادام ۲۰ گرم

کشمش طلائی ۳۰ گرم

گلاب ۱۲۵ میلی لیتر (یک دوم پیمانه)

روغن کنجد ۲ قاشق سوپخوری

زرشک ۲۰ گرم

شکر ۱ قاشق چایخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

برنج را پس از خیساندن در آب و نمک، بپزید و آبکشی کنید. آن‌گاه لوبیا را در آب بخیسانید و بپزید. سپس قارچ را همراه با نیمی از کره در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق تفت دهید.

حالا هویج را نیز همراه با باقیمانده کره، شکر و نیمی از زعفران، در تابه دیگری بریزید و تفت دهید. اکنون خلال پسته، بادام و کشمش را در گلاب بخیسانید و بعد در روغن کنجد تفت دهید.

آن‌گاه برنج را در ظرف مناسبی بریزید و باقیمانده زعفران، مخلوط هویج، قارچ و آجیل را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.

اینک پلو را در قابلمه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه، روی حرارت ملایم دم کنید. حالا برنج را برای پذیرائی، در دیس مناسبی بکشید و با زرشک تفت داده با شکر و اندکی زعفران، بیارائید.

منبع:شور و شیرین

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.