به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مجید امتیازی متخصص طب سنتی گفت: تر حلوا از خوراکیهایی است که در همه روزهای سال و ماه مبارک رمضان تهیه میشود.
او افزود: موادی که در تهیه تر حلوا استفاده میشود شامل آرد گندم، روغن مانند روغن زیتون و روغنهای حیوانی گاو و گوسفند، خلال بادام، پسته و فندق است.
امتیازی بیان کرد: تر حلوا ارزش غذایی بالایی دارد و خوراکی مناسبی برای کودکان است.
متخصص طب سنتی گفت: مزاج تر حلوا گرم و مرطوب است و مقوی بدن است، همچنین در افرادی که لاغر هستند سبب چاقی میشود.
امتیازی گفت: تر حلوا برای جنین خانمهای باردار مفید است، اما باید در ادویهای که برای تهیه آن استفاده میشود، دقت شود و در مادران شیرده سبب افزایش کیفیت و حجم شیر میشود.
او تصریح کرد: تر حلوا برای افرادی که دچار کم خونی و فقر آهن هستند نیز مفید است.
انتهای پیام/و