تر حلوا خوراکی بسیار مفیدی است که خوردن آن در ماه مبارک رمضان توصیه می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مجید امتیازی متخصص طب سنتی گفت:‌ تر حلوا از خوراکی‌هایی است که در همه روز‌های سال و ماه مبارک رمضان تهیه می‌شود.

او افزود: موادی که در تهیه تر حلوا استفاده می‌شود شامل آرد گندم، روغن مانند روغن زیتون و روغن‌های حیوانی گاو و گوسفند، خلال بادام، پسته و فندق است.

امتیازی بیان کرد: تر حلوا ارزش غذایی بالایی دارد و خوراکی مناسبی برای کودکان است.

تر حلوا بمب انرژی

متخصص طب سنتی گفت: مزاج تر حلوا گرم و مرطوب است و مقوی بدن است، همچنین در افرادی که لاغر هستند سبب چاقی می‌شود.

امتیازی گفت: تر حلوا برای جنین خانم‌های باردار مفید است، اما باید در ادویه‌ای که برای تهیه آن استفاده می‌شود، دقت شود و در مادران شیرده سبب افزایش کیفیت و حجم شیر می‌شود.

او تصریح کرد: تر حلوا برای افرادی که دچار کم خونی و فقر آهن هستند نیز مفید است.

انتهای پیام/و

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۱ ۳۱ فروردين ۱۴۰۰
اسمش شمالیه که