محامی گفت: طبق گزارش ارائه شده تنها یک میلیون غذا در طول ماه مبارک رمضان در بین نیازمندان توزیع خواهد شد که جوابگوی نیاز استان نبوده و نشان می‌دهد فعالیت‌های ارزشمند صورت گرفته در رزمایش مواسات برای منطقه کافی نیست.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، آیت‌الله مصطفی محامی نماینده ولی فقیه در سیستان‌و بلوچستان و امام جمعه زاهدان در سخنرانی مجازی در پی تعطیلی نمازهای جمعه به علت شیوع گسترده ویروس کرونا اظهار داشت: یکی از معانی تقوا این است که انسان، خود و جامعه را از گزند دشمنان محفوظ بدارد به گونه‌ای که دشمنان نتوانند تعرضی داشته باشند.

او  افزود: یکی از راه‌های تحصیل تقوا این است که فرد و جامعه ایرانی و اسلامی پیوند خود با خدا، پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) را تقویت، با معارف دینی آشنا شوند و تلاش تا یک زندگی ایمانی و قرآنی داشته و به سنت پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) عمل کند.
نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: ماه مبارک رمضان فرصتی طلایی برای تقویت این پیوند با خدا، پیامبر(ص)، قرآن و معارف اسلامی است و باید از این فرصت حداکثر استفاده را داشته باشیم.

او  تصریح کرد: در ایام شیوع ویروس کرونا نیز با تعداد جمعیت کمتر و رعایت موارد بهداشتی و حداکثر احتیاط می‌توانیم سلسله مجالس معنوی خود را حفظ کنیم تا دل‌های ما نورانی شود.

محامی با تاکید بر استفاده حداکثری از ابزار فضای مجازی در ماه مبارک رمضان بیان کرد: در کنار برگزاری مجالس در مکان‌های مختلف در فضای مجازی نیز ویژه برنامه‌هایی انجام می‌شود که باید از آن‌ها استفاده کرد.

او با بیان اینکه افزایش توان علمی، اقتصادی، نظامی و دفاعی کشور و جامعه اسلامی یکی دیگر از راه های تقوا است گفت: ۲۹ فروردین به نام دلاوران ارتش جمهوری اسلامی ایران نامگذاری شده ارتشی که در عرصه‌های مختلف از جمله دفاع مقدس و کمک به مردم تلاش‌های فراوانی داشتند که بدینوسیله ضمن تبریک این روز از خدمات آن‌ها سپاسگزاریم و یاد و خاطره ۴۸ هزار شهید ارتش را گرامی می‌داریم.

امام جمعه زاهدان با اشاره به مناسبت دوم اردیبهشت سالجاری تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به دستور امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۸ افزود: ضمن تبریک این روز به همه سپاهیان اسلام از جانفشانی‌ها و خدماتشان در عرصه‌های ‌مختلف دفاع مقدس، دفاع از حرم، حفظ امنیت و سازندگی تشکر می‌کنیم و همچنین نام و یاد شهدای سپاه پاسداران را گرامی داشته و برای جانبازان و مجروحین نیز آرزوی سلامتی و بهبودی داریم.

او خاطرنشان کرد: سردار شهید حاج قاسم میرحسینی از افتخارات مردم سیستان و بلوچستان بوده که اخیرا به عنوان شهید شاخص در سطح کشور معرفی شده که بدینوسیله نام و یاد او را گرامی می‌داریم و همچنین نیاز است تا خدمات نیروی انتظامی و مرزبانان غیور را ارج نهاده و یاد شهدای آن‌ها به خصوص شهیدان محمد ناصری و سید ابوالفضل هاشمی که اخیرا به درجه رفیع شهادت نائل آمدند را گرامی می‌داریم.

آیت الله محامی تصریح کرد: رشد و افزایش توان علمی و میزان غنی‌سازی هسته‌ای نیز در راستای همین تقویت علمی و توان کشور و یکی دیگر از مصادیق تقوا و حفظ کشور از تعرض دشمن است که علی‌رغم همه مخالفت ها و کارشکنی‌های دشمن با قوت در حال ادامه است که از تلاشگران در این عرصه سپاسگزاریم.

او  با اشاره به دوم اردیبهشت سالروز اعلام انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۵۹ بیان کرد: ماه رمضان ماه تمرین تقوا و رفع تعلقات مادی و دلبستگی‌های دنیوی است ماهی که انسان باید تمرین کند از خوراک و امکانات خود دل کنده و به دیگران کمک کند و در آیات و روایات به احسان، اطعام، نیکوکاری و کمک به دیگران در این ماه تاکیدات فراوانی شده است.

نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان ادامه داد: اگر از جمعیت سه میلیونی استان ۵۰۰ هزار نفر را نیازمند بدانیم پس این افراد حداقل در طول ماه رمضان در دو وعده افطار و سحر به ۳۰ میلیون وعده غذایی نیاز دارند.

او  افزود: در جلسه‌ای که با نهادهای خدمتگزار و گروه‌های جهادی داشتیم طبق گزارش ارائه شده تنها یک میلیون غذا در طول ماه مبارک رمضان در بین نیازمندان توزیع خواهد شد که جوابگوی نیاز آن‌ها نیست لذا می‌طلبد تا هر کس هر چقدر می‌تواند کمک کند تا کمک‌های مومنانه با شکوهی رقم بخورد.

آیت الله محامی یک راه دیگر کمک مومنانه غیر از اطعام را کمک به اشتغال خانواده‌ها دانست و گفت: در چنین شرایطی نیازمندان به صورت مستمر می‌توانند مایحتاج خود را فراهم کنند.

او خاطرنشان کرد: آزادسازی زندانیان جرایم غیر عمد فصل جدیدی از کمک‌های مومنانه و از نمونه‌های کار خیر و احسان در ماه مبارک رمضان و همچنین از مصادیق تقوای الهی است.

نماینده مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان ادامه داد: ماه رمضان ماه مخالفت با هوای نفس و ماه تمرین اصلاح خود و جامعه از فرهنگ‌ها و آداب و رسوم غلط است و متاسفانه ما در استان با آمار بالای درگیری، گروگانگیری، قتل و سرقت مسلحانه مواجه هستیم که مقداری از این‌ها ریشه در فرهنگ و آداب و رسوم مردم و مقداری نیز به علت در اختیار بودن اسلحه است.

او  با بیان اینکه باید برخورد جدی نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی در جلوگیری از ورود اسلحه به کشور و نیز جمع آوری سلاح های غیر مجاز انجام شود افزود: در مواردی نیاز است تا سلاح‌های مجاز هم دامنه‌ای محدود پیدا کند تا مورد سواستفاده قرار نگیرد و از طرفی نیز علما، فرهنگیان، فرهیختگان و چهره‌های تاثیرگذار استان ورود جدی به مباحث فرهنگی داشته و در تغییر این فرهنگ و آداب و رسوم غلط تلاش کنند.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار