به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسن احمدی شاپورآبادی مدیر جهاد کشاورزی فریدن با اشاره به اینکه کشت پیاز هر سال از اواخر اسفند آغاز و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد گفت: پیش بینی میشود تا پایان فصل کشت ۱۱۰۰ هکتار اراضی فریدن به ۱۸۰۰ هکتار برسد.
حسن احمدی شاپورآبادی با بیان اینکه برای کاشت هر هکتار پیاز تقریبا ۷۰ کارگر نیاز است افزود: در این دو ماه بیش از ۱۲۰ هزار نفر روز کارگر در شهرستان مشغول به کار میشوند.
او گفت: حدود ۱۰۰ هزار نفر روز آن کارگر فصلی و از خارج از منطقه، وارد شهرستان میشوند.
مدیر جهاد کشاورزی فریدن متوسط برداشت پیاز شهرستان را ۷۰ تن در هکتار اعلام کرد و گفت: پارسال از ۲ هزار هکتار زمین کشاورزی شهرستان، بیش از ۱۴۰ هزار تن پیاز برداشت و به بازار عرضه شد.
انتهای پیام/م