به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، نسرین علیزاده مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت : مصرف مواد غذایی شیرین در وعده سحری توصیه نمیشود چرا که مواد غذایی شیرین با تحریک انسولین و ورود سریع قند خون به داخل سلولها و در نتیجه افت قند خون موجب گرسنگی زودرس میشود.
بیشتر بخوانید
او گفت : از غذاهای کم حجم و غنی از مواد مغذی که کم نمک، کم چرب و کم شیرین هستند در وعده سحر استفاده شود.
علیزاده وعده سحری و دو وعده افطار و شام را وعدههای اصلی در ماه رمضان خواند و گفت: نوع غذاهایی که در وعده سحری مصرف میشود با تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن، نقش مهمی در حفظ کارایی و جلوگیری از کم آبی بدن، ضعف و خستگی دارد.
اوافزود : غذاهای ساده و سبک مثل انواع پلو و خورش در حجم کم برای افرادی که فعالیت بدنی بیشتری در طول روز دارند و یا غذاهای سبکتر شبیه وعده صبحانه برای افرادی که در طول روز فعالیت کمی دارند برای وعده سحر میتواند مناسب باشد.
انتهای پیام/ه