به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، تقی زاده، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی البرز با اشاره به وضعیت بازار مرغ گفت: در هفته گذشته بالغ بر دوهزار تن گوشت مرغ گرم وارد البرز شده است.
او افزود: براساس پتانسیل استان البرز تنها قادر به تولید بیست درصد از نیاز استان هستیم و باقی نیاز این استان از استان های دیگر تامین می شود.
بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی البرز گفت: باتوجه به نیاز خانواده ها و رستوران ها روزانه به دویست تن رغ در البرز نیاز است.
او افزود: سه هزار تن قرمز منجمد در سطح البرز توزیع خواهد شد تا در اختیار شهروندان قرار بگیرد.
انتهای پیام/د.خ