معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بیش‌ترین تخلفات در سطح بازار مربوط به درج نکردن قیمت بر روی محصولات است، اصناف موظف به درج قیمت بر روی محصول خود هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، الله کرم نصیری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی در بحث مدیریت بازار مرغ از تولید تا کشتار منسجم‌تر عمل کند، برخی مرغداری‌ها مرغ را بر اساس برنامه زمانبندی تحویل کشتارگاه نمی‌دهند، شب گذشته با مشکلاتی در این خصوص مواجه بودیم.

او با تاکید بر تشدید بازرسی‌ها بر بازار در ایام ماه مبارک رمضان، افزود: متاسفانه در حال حاضر بیش‌ترین تخلفات در سطح بازار مربوط به درج نکردن قیمت بر روی محصولات است، اصناف موظف به درج قیمت بر روی محصول خود هستند، به نظر می‌رسد جرائم مربوط به این تخلف بازدارندگی لازم را ندارد، باید برای افزایش جرایم با وزیر صمت مکاتبه انجام شود.


بیشتر بخوانید


نصیری با بیان اینکه کنترل بازار مرغ هم‌اکنون توسط استانداری در حال پیگیری است اضافه کرد: کنترل بازار و اطلاع‌رسانی در خصوص کمبود و مشکلات بازار مرغ بر عهده سازمان جهاد کشاورزی است، اما گاهی کوتاهی‌هایی در این حوزه مشاهده می‌شود.

او ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی در بحث مدیریت بازار مرغ از تولید تا کشتار منسجم‌تر عمل کند، برخی مرغداری‌ها مرغ را بر اساس برنامه زمانبندی تحویل کشتارگاه نمی‌دهند، شب گذشته با مشکلاتی در این خصوص مواجه بودیم.

نصیری با بیان اینکه میزان جوجه‌ریزی در مرغداری‌های استان در فروردین ماه حدود ۷۰۰ هزار قطعه بوده است، گفت: باید این عدد تا پایان ماه به بیش از یک میلیون قطعه برسد تا در آینده با مشکل تامین مرغ مواجه نشویم، در حال حاضر دو میلیون قطعه جوجه در سطح مرغداری‌ها داریم که ۱۲۰ هزار قطعه آن بالای ۵۰ روز و ۴۰۰ هزار قطعه نیز بالای ۴۵ روز هستند.

او افزود: نیاز مصرف روزانه مرغ در استان ۶۵ تن است، اما در حال حاضر حدود ۱۰۰ تن مرغ در استان کشتار می‌شود که بخشی از نیاز استان مجاور نیز از این استان تامین شده است، خروج بیش از اندازه مرغ از استان از عوامل کمبود مرغ در استان در روز‌های ابتدایی سال بود.

نصیری اضافه کرد: در حال حاضر مرغ با قیمت مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان در بازار عرضه می‌شود و نهاده‌های دامی برای نیاز ۵۰ روزه در اختیار مرغداران قرار می‌گیرد، مرغ و گوشت مرغ منجمد نیز برای جبران کمبود‌های احتمالی در بازار ذخیره‌سازی شده است.

او با اشاره به اینکه ذخایر استراتژیک چهارمحال و بختیاری همچون برنج، شکر، روغن، گندم و ... مناسب است، گفت: حدود ۱۴ هزار تن گندم در انبار‌ها ذخیره و ۳۰۰۰ تن دیگر تا روز‌های آینده وارد استان می‌شود و تا خرداد ماه نیاز استان برای گندم تامین است، پس از آن نیز فصل برداشت گندم در استان و کشور آغاز خواهد شد.

نصیری در خصوص احتکار سیمان توسط محتکرین نیز افزود: گزارشات واصله حاکی از این موضوع است که عوامل فروش عمده در حال احتکار سیمان هستند، بنابراین بازرسی از انبار‌های سیمان باید با جدیت دنبال شود تا جلوی احتکار سیمان گرفته شود.

او یادآور شد: سقف فروش سیمان حدود ۵۰۰ تن تعیین شده است، امکان دارد منطقه‌ای نیاز کمتری داشته باشد، بنابراین برای این مناطق در فروش سیمان سقف تعیین نشود.

نصیری در پایان تاکید کرد: کنترل و نظارت بر بازار تا زمانی که آرامش بر بازار کالا‌های اساسی حاکم شود، ادامه پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار