مدیر جهاد کشاورزی خانمیرزا، از برداشت روزانه حدود ۲۰۰ کیلوگرم قارچ خوراکی در بخش ارمند این شهرستان خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، محمد صادق خانجانی مدیر جهاد کشاورزی خانمیرزا گفت: در سالن قارچ خوراکی به مساحت ۱۲۰ متر مربع واقع در بخش ارمند روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم محصول برداشت می‌شود.

او افزود: این طرح با ظرفیت تولیدی هشت تن در سال از جمله طرح‌های موثر بهبود تولید است.


بیشتر بخوانید


خانجانی اضافه کرد: قارچ به عنوان منبعی سرشار از پروتئین و اسید‌های آمینه، کربوهیدرات ها، چربی ها، ویتامین ها، مواد معدنی (پتاسیم، مس، فسفر و آهن) و سایر مواد غذایی ضروری، و با توجه به طعم و بوی خاص و منحصر به فرد، در لیست غذای انسان قرار می‌گیرد.

او ادامه داد: امروزه مصرف قارچ نه به علت عطر و طعم، بلکه به عنوان یک منبع غذایی برای غنی سازی تغذیه مورد توجه است.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.