در گزارش زیر طرز تهیه بال مرغ با سس باربیکیو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت بال مرغ با سس باربیکیو آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه بال مرغ با سس باربیکیو:

بال مرغ پاک شده
چهار قاشق غذاخوری روغن
نمک و فلفل
یک قاشق غذاخوری ادویه مخصوص مرغ
دو فنجان سس باربیکیو


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های پخت دیزی به روش سنتی و ساندویچ زبان مکزیکی تا خاشو یک پیشنهاد ساده و بی‌نظیر+ تصاویر


طرز تهیه سس باربیکیو در منزل

سس باربیکیو یکی از چاشنی‌های لذیذ است. زمان دقیق کشف این سس را کسی نمی‌داند. اما روایت‌هایی هست که کریستف کلمب موقع بازگشت از امریکا، مقداری سس باربیکیو با خودش به اروپا می‌آورد.

طرز تهیه سس باربیکیو خانگی

از سس باربیکیو به عنوان طعم دهنده انواع و اقسام گوشت، مرغ، پیتزا و پاستا، ماهی، سیب زمینی و برگر استفاده می‌کنند. سس‌های باربیکیو آماده در برند‌های مختلف در فروشگاه‌ها وجود دارند، اما به خاطر شکر، سدیم و مواد نگهدارنده خیلی توصیه نمی‌شوند. طرز تهیه این سس بسیار آسان است و می‌توانید آن را در خانه درست کنید.

سس باربیکیو را می‌توانید بنابر ذائقه و سلیقه‌تان غلیظ، آبکی، قرمز یا قهوه‌ای کنید. این سس ادویه دار را می‌توانید شیرین، ترش، دودی، سیردار یا تند درست کنید. اصلا هر بار چند تا از این مزه‌ها را با هم قاطی کنید تا سس باربیکیوی مخصوص خودتان را کشف کنید. همچنین برای تهیه این سس می‌توانید از سویا، فلفل، پاپریکا، کاری، رزماری و آویشن استفاده کنید. شاید باورتان نشود، اما بعضی‌ها از مربای هلو و آب پرتقال برای درست کردن سس باربیکیو استفاده می‌کنند.

مواد لازم

رب گوجه فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: ۲ قاشق غذاخوری
آب: ۱/۲ پیمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل: ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره سیاه: ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم گشنیز: ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه: ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق مربا خوری
نمک: به مقدار لازم

مراحل پخت

زنجبیل، زیره، تخم گشنیز، آبلیمو، آب و سرکه را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

سپس فلفل سیاه، فلفل قرمز، روغن، شکر و روغن و رب را با هم تفت بدهید.

اجازه بدهید رب گوجه کمی سرخ رنگ بشود. فلفل زیاد بریزید تا سس حسابی تند شود.

موادی که در مرحله اول با هم مخلوط کرده بودیم را روی حرارت ملایم به رب اضافه کنید.

سس را تا غلیظ شدن هم بزنید. سپس اجازه دهید تا جوش بیاید.

پس از جوش آمدن سس را خاموش کنید.

سس داغ باربیکیوی شما آماده است.

 


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های پخت دیزی به روش سنتی و ساندویچ زبان مکزیکی تا خاشو یک پیشنهاد ساده و بی‌نظیر+ تصاویر


مراحل تهیه بال مرغ با سس باربیکیو:

قسمت کوچک و لاغر بال مرغ که دور از بدن قرار می‌گیرد و بیشتر استخوان و پوست است باید جدا بشود. قسمت باقیمانده را از محل اتصال با قیچی یا چاقو ببرید و داخل کاسه بریزید.

داخل کاسه روغن بریزید و کاسه را تکان بدهید تا همه بال‌ها آغشته به روغن بشوند. داخل سینی فر را با آلومینیوم ضخیم بپوشانید و روی آن کاغذ شیرینی پزی بگذارید. حالا یک سینی مشبک را با اسپری روغن بپوشانید و آن را روی سینی بگذارید.

فر را هم روی درجه ۳۷۵ فارنهایت تنظیم کنید تا گرم بشود. بال‌ها را طوری روی سینی مشبک بچینید که قسمت گوشتی آن‌ها رو به بالا باشد. روی آن‌ها هم نمک، فلفل، ادویه مخصوص مرغ و هر نوع ادویه دیگر که باب میل تان است، بریزید.

به مدت ۲۵ دقیقه سینی بال مرغ را داخل فر بگذارید. بعد از این مدت سینی را بیرون بیاورید و بال‌ها را برگردانید. روی این طرف هم نمک و فلفل و ادویه مخصوص مرغ بپاشید و ۲۰ دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید. سینی را وقتی از فر بیرون بیاورید که بال‌ها به رنگ طلایی روشن درآمده باشند.

وقتی سینی بال مرغ را از فر بیرون آوردید، باید تنظیمات آن را هم تغییر دهید. فر را روی حالت کباب کردن (BROIL) تنظیم کنید و قفسه را جایی بگذارید که ۱۲.۵ تا ۱۵ سانتیمتر با منبع گرما فاصله داشته باشد.

در مدتی که فر گرمی می‌شود باید بال‌ها را در سس باربیکیو که از قبل آماده کرده اید، بغلتانید. بال‌ها را طوری داخل سس فرو کنید که روی آن‌ها کاملاً با سس پوشانده شود.

مرغ‌ها را دوباره داخل سینی بچینید و آن‌ها را به مدت ۵ دقیقه داخل فر کباب کنید. در طول این ۵ دقیقه باید حواستان به بال‌ها باشد تا سس روی آن‌ها نسوزد. بال مرغ با سس باربیکیو آماده است.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
مرغ گیر نمیاد فعلا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۲۸ فروردين ۱۴۰۰
مرغ گیر نمیاد فعلا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۸ ۲۴ فروردين ۱۴۰۰
اینکه سوخته بود انگیزه به من نداد درستش کنم