معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش درباره موضوع قانون اعمال مدرک دوم فرهنگیان توضیح داد.

قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره چند و چون اعمال و اجرای قانون اعمال مدرک دوم فرهنگیان اظهار کرد: براساس قانون تنظیم برخی از مقررات مالی، اداری و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش صرفاً اعمال مدرک دوم مورد توجه قرار گرفته و به واژه دوم تاکید شده است.

او ادامه داد: همچنین طبق آنچه در این قانون آمده است همه افراد فرهنگی مشمول آن نخواهند بود و صرفاً برای آن دسته از فرهنگیانی که در مدرسه هستند این موضوع اعمال می‌شود.

به گفته معاون امور حقوقی و پارلمانی وزارت آموزش و پرورش در بودجه ۱۴۰۰ موضوع اعمال مدرک فرهنگیان مورد توجه قرار گرفته است و در ردیف بودجه مبلغی به آن اختصاص داده شد.

احمدی لاشکی تصریح کرد: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده برای رتبه بندی معلمان ۱۵ هزار میلیارد تومان، برای تسویه بدهی معلمان خارج از کشور که معوقات  آن‌ها پرداخت نشده است و رای ۱۵۵۳ دیوان عدالت اداری را دریافت کردند یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان و برای اعمال مدرک فرهنگیان ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد دادیم.

احمدی لاشکی درباره زمان اجرای رتبه بندی فرهنگیان هم تصریح کرد: این موضوع در دولت به تصویب رسید و اکنون در مجلس اعلام وصول شده است منتظر هستیم تا در کمیسیون‌های مربوط به این موضوع بررسی‌های لازم انجام شود و هر زمان که در مجلس قانون رتبه بندی معلمان به تصویب برسد از همان روز امکان اجرای طرح را داریم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
m
۱۸:۵۹ ۲۵ دی ۱۴۰۰
در هر استخدام براساس اهداف موردنظر ، شرایط خاصی را تعریف میکنند که باید لازم و کافی باشند و برگزاری دوره های مهارتی باید امری لازم برای بهبود کیفیت کار باشد و بجای اینکه به افراد دوره دیده امتیاز مثبت بدهند، به افراد شرکت نکرده امتیاز منفی بدهند. کسانیکه ادعا میکنند با عدم اعمال مدرک تحصیلی فرهنگیان مانع پیشرفت و افزایش راندمان کاری میشوند شیادانی بیش نیستند حداکثر تا 5 سال ابتدای خدمت باید فرصت تبدیل تنها یک مدرک باشد درغیر اینصورت خیانت به بیت المال و تحمیل هزینه های غیرضروری بر صندوق بازنشستگی است. هر معلم باید علاوه بر مطالعات مستمر و بروزنگهداشتن علم و شیوه های تدریس، نباید خارج از چهارچوب تعیین شده مطلب بگوید انهم مطالبی که در مقاطع بعدی خواهند اموخت و مطرح کردن انها موجب سخت شدن یادگیری میشود. سالهای گذشته بهترین دبیر عربی شهر ما یک دیپلم بود که با علاقه مطالعه و تدریس داشت و هرگز بدنبال اخذ مدرک بالاتر نبود. اگر فردی مدرک فوق لیسانس یا دکتری بگیرد با چنان تکبری برخورد میکند که خودرا از خدا هم بالاتر میبیند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۸ ۳۰ فروردين ۱۴۰۰
فقط بخش نامه رشته های معادل و مورد قبول آموزش و پرورش ببینید مخصوصا قسمت هنرآموزان اصلا با رشته های موجود تطابقی ندارد. بخش نامه خیلی قدیمه؟!! حالا بماند استانی مثل خراسان جنوبی بی نهایت سخت گیری می کند به طوری مدرک دوم باید دقیقا در بخش نامه باشد. نه یک کلمه بیشتر و نه کمتر.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۷ ۲۵ فروردين ۱۴۰۰
اعمال مدرک باید بدون محدودیت و برای همه فرهنگیان صورت گیرد .بی توجهی به معلمان دانشسرای و تربیت معلمی جفایی نابخشودنی است
Germany
علی یوسفی
۱۱:۱۸ ۲۴ فروردين ۱۴۰۰
با سلام
خبرنگار عزیز مگر در مصوبه جدید مجلس اسفند ۹۹ اسمی از مدرک دوم آمده است که تیتر گزارشتان را اینگونه تنظیم کرده اید یه مقدار اخبار بودجه ۱۴۰۰ را مطالعه کنید و باعث تشویش معلمانی که منتظر بخشنامه اعمال مدرک بدون محدودیت هستند نشوید خواهشمند است واژه دوم را حفظ فرمایید
Iran (Islamic Republic of)
اداری
۱۱:۰۷ ۲۴ فروردين ۱۴۰۰
پس اینهمه مجلس گفت بدون‌محدودیت ،باز شما تفسیر به رای کردید و برای اداری ها اعمال نمیکنید؟؟؟اداری های اموزش و پرورش فرهنگی نیستند؟؟از ادارات دیگه یا فضا اومدن؟؟؟خدایا این مدیران نابلد را هدایت کن تا اینقدر حق خوری نکنند
آخرین اخبار