رئیس ستاد انتخابات کشور از شکسته شدن رکورد ثبت نام در انتخابات شورا‌های روستا خبر داد و گفت: ثبت نام بیش از ۲۴۰ هزار نفر داوطلب عضویت در شورا‌های روستا قطعی شده است.

به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جمال عرف معاون سیاسی وزیر کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور در سومین نشست کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو کمیته در محل وزارت کشور برگزار شد با اشاره به اینکه یکی از مولفه‌های جدی در روند مشارکت حداکثری در امر خطیر انتخابات، اطلاع رسانی مسئولانه و به هنگام است، اظهار کرد: باید با نهایت تلاش، فضای عمومی و رسانه‌ای کشور را به سمت ترغیب بیشتر مردم به حضور در صندوق‌های رای سوق دهیم، چرا که حضور پرشور در انتخابات، زمینه ساز اقتدار، کارآمدی، انسجام و ثبات کشور است.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه خوشبختانه روند ثبت نام‌ها از اسفندماه سال گذشته گویای استقبال خوب در کل کشور است؛ گفت: در شورای شهر حدود ۵۱ هزار و ۲۲۰ داوطلب ثبت نام کرده اند که مقایسه این آمار با دور قبل که در شورای چهارم ۴۵ هزار نفر و در شورای پنجم حدود ۵۵ هزار نفر ثبت نام کرده اند؛ نشانگر این امر است که آمار خوب و قابل قبولی را در این دور از ثبت نام‌ها داریم.

عرف در ادامه خاطر نشان کرد:، اما در خصوص ثبت نام شورا‌های روستا در این دوره، باید اعلام کنم که رکورد ثبت نام در انتخابات این دوره شکسته شد؛ چنان که با استقبال ویژه مردم و روستاییان عزیز ثبت نام بیش از ۲۴۰ هزار نفر داوطلب عضویت در شورا‌های روستا قطعی شد؛ در حالی که در دوره چهارم حدود ۲۲۰ هزار نفر و در دوره پنجم حدود ۲۳۴ هزار نفر ثبت نام کرده بودند. عرف افزود: این امر نشان دهنده آمادگی بیشتر داوطلبین برای رقابت در این عرصه از انتخابات در روستا‌های کشور است.

رئیس ستاد انتخابات کشور با اظهار این که شروع مشارکت از ثبت نام نامزد‌ها آغاز می‌شود؛ گفت: روند کار گویای استقبال خوب داوطلبین در کل کشور است که ان شاا... با حرکت و استمرار این مسیر شاهد حضور پرشور مردم در روز انتخابات خواهیم بود.

معاون سیاسی وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تلاش‌های دشمن و رسانه‌های معاند در دلسرد کردن مردم از حضور در رقابت‌های انتخاباتی اشاره کرد و گفت: همان طور که مقام معظم رهبری نیز تاکید کردند کشور درگیر یک جنگ همه جانبه و چندوجهی در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و روانی است و باید متناسب با مختصات این جنگ برنامه ریزی و عمل کنیم تا نقشه‌ها و برنامه‌های دشمنان خنثی شود.

عرف با تشریح این موضوع که در این عرصه خطیر باید پیش بینی درست از برنامه‌های دشمن داشته باشیم؛ گفت: باید با آگاهی و فعال بودن اجازه ندهیم دشمن با تبلیغات مستمر رسانه‌ای خود، خللی در عزم و اراده مردم در تعیین سرنوشت سیاسی شان ایجاد کند.

موضوع کرونا از دیگر موضوعات مورد اشاره معاون سیاسی وزیر کشور در این نشست بود که در این خصوص گفت: تمام تلاش دولت و مجموعه نظام متمرکز بر مدیریت بیماری کرونا است و امید می‌رود با تلاش‌های انجام گرفته، وضعیت بیماری به سمت کنترل و مهار برود تا بتوانیم با شرایط مناسب و مطمئن، شاهد برگزاری انتخاباتی سالم و امن در ۲۸ خرداد باشیم.

عرف در پایان صحبت‌های خود خاطر نشان کرد: انتخابات یک پروژه ملی است و باید همه دستگاه‌ها و نهاد‌ها در این پروژه ملی دخیل باشند و به برگزاری هر چه باشکوه‌تر انتخابات در کشور کمک کنند.

قابل ذکر است در نشست امروز قمری وفا نماینده صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات گزارشی از برنامه ریزی صدا و سیما در انتخابات پیش رو ارائه کرد و گفت: تلاش و برنامه صدا و سیما بر جلب مشارکت حداکثری مردم در آوردگاه انتخابات ۱۴۰۰ است و در این راستا برنامه‌های متنوع و پر حجمی را در چارچوب زمانبندی مشخص، در دستور کار دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۹:۵۹ ۲۴ فروردين ۱۴۰۰
بعضی از شوراهای اسلامی روستاها بنگاه معاملات ملکی هم دارن // زمین های روستایی را برای ویلا سازی با زد بند میفروشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۹ ۲۴ فروردين ۱۴۰۰
این تعداد داوطلب خبر از دو موضوع می دهد یکی آمار بالای بیکارانی که دنبال کار نان و آب دار هستند دوم داشتن یک صندلی مسئولیت در ایران برابر است با داشتن زندگی مرفه و لاکچری برای خودش و دوستان و بستگان دور و نزدیک
Iran (Islamic Republic of)
madman
۲۳:۵۳ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
عطش خدمت ( اختلاس ) همه رو دیوونه کرده چون شورا از بهترین مکان ها محسوب میشه و گندش در خیلی از شهر ها و روستا ها در اومده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
چه شورای روستایی ،چه شورای شهری ،همه دنبال منافع خودشان هستن ،چرا نظارتی بر این شوراها از سوی قوه قضائیه نیست. ما در شهرمان هیچ کار مثبتی از این شوراها ندیدیم جز چپاول کردن زمین ها .آقایان تا قبل از ثبت نام در شورای شهر هیچی نداشتن حالا زمین وخانه یک میلیاردی خریداری میکنند.اینها این پول ها رو از کجا آوردن.
Iran (Islamic Republic of)
ناصر
۲۲:۲۶ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
امیدوارم این همه هیجان و هجوم ثبت نام کنندگان برای خدمت به مردم باشد نه غارت بیت المال.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۵ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
اگر جلوی رانت خواری ودزدی وزمین خواری و کوه خواری گرفته می شد و دزد پروری نمی شد امروز این‌همه کاندید شورای روستا ئی نداشتیم وبجاش چند تا انسان با ایمان که برای آبادانی روستاها یشان غصه داشتن کاندید می شدن
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۲۱:۲۲ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
هیچی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۷ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
بنظرم تعداد نماینده ها از شرکت کنندگان بیشتر باشه
آخرین اخبار