در گزارش زیر طرز تهیه کیک ارده و گردو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک ارده و گردو آشنا کنیم.

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۳۰ گرم
ارده ۱/۲ لیوان
شیره انگور ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
گردو و خرما ۱ لیوان


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ‌ها به مدت ۵ دقیقه خوب هم می‌زنیم تا حجیم شوند.
سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم.
شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.
نیمی از گردو و خرما و وانیل را در مواد ریخته و هم می‌زنیم.
در انتها آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط می‌کنیم.
مواد را در قالب چرب شده ریخته روی آن نیمی دیگر از گردو‌ها را می‌ریزیم.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ - ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه - ۱ ساعت قرار می‌دهیم.
کیک گردویی را می‌توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
SETAYESH
۲۰:۳۸ ۲۶ فروردين ۱۴۰۰
به نظر خوب میاد