مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه از اهدای ۴۵۰ واحد پلاسما طی سال گذشته در استان خبر داد و گفت: این پلاسما که از بهبودیافتگان کرونا دریافت شده برای نجات جان بیماران کرونایی استفاده می‌شود.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، پژمان صالحی فر د با بیان اینکه پلاسما درمانی یکی از راه‌های موثر درمان بیماران مبتلا به کروناست، گفت: در این روش از پلاسمای خون بهبودیافتگان کرونا استفاده می‌شود، بنابراین نیاز است که افراد بیمار پس از بهبودی جهت نجات جان دیگر بیماران، اهدای پلاسما داشته باشند.

او افزود: تمام بهبودیافتگان کرونا که در رده سنی ۱۸ تا ۶۵ سال هستند، می‌توانند یک ماه پس از بهبودی اهدای پلاسما داشته باشند.

صالحی فرد گفت: متاسفانه سال گذشته تنها ۴۵۰ مورد اهدای پلاسما داشتیم، درحالیکه تعداد بهبودیافتگان کرونا در این سال بیش از ۴۰ هزار نفر بوده است.

او افزود: این میزان استقبال اندک بهبودیافتگان از اهدای پلاسما در حالی است که این پلاسما می‌تواند جان یک بیمار مبتلا به کرونا را نجات دهد و این امکان هست که روزی یکی از عزیزان همین افراد مبتلا شده و به پلاسما نیاز پیدا کند.

مدیرکل انتقال خون استان کرمانشاه یادآور شد: پلاسما تولید شده در بدن بهبودیافتگان نهایتا سه تا چهار ماه پایدار است و پس از آن از بین می‌رود، درحالیکه اگر این افراد بخشی از این پلاسما را اهدا کنند می‌توان تا دو سال این پلاسما را ذخیره کرد و برای بیماران مورد استفاده قرار گیرد.

صالحی فرد خاطرنشان کرد: اهدای پلاسما هیچ نقشی در کاهش ایمنی بدن افراد ندارد و با اهدای آن می‌توان جان افراد زیادی را از مرگ نجات داد و چه بسا روزی خود این افراد اهدا کننده با ابتلای مجدد به کرونا به این پلاسما نیاز پیدا کنند.

این مسئول از تمام بهبودیافتگان کرونا خواست برای نجات جان دیگر بیماران کرونایی و به شکرانه سلامت، یک ماه پس از بهبودی از کرونا جهت اهدای پلاسما به مراکز انتقال خون مراجعه کنند.

او افزود: این مراکز همه روزه بجز روز‌های جمعه از ساعت ۸ صبح تا ۱۹ بعدازظهر آماده پذیرش مراجعان هستند.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.