![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان ،مردم استان گلستان پخت انواع ته چین را در برنامه غذایی خود میگنجانند و با مهارت خاصی آن را طبخ میکنند.
مریم سپهری یکی از شهروندان گلستانی در مورد این غذا میگوید: مردم استان گلستان عاشق تهچین هستند و انواع مختلفی از تهچین (در گویش محلی ترچین) در آشپزخانههای مردم استان گلستان پخته میشود.
او ادامه داد: تهچین گوشت، تهچین مرغ، تهچین بادمجان، تهچین تخممرغ و حتی تهچین کلهپاچه را میتوان از جمله غذاهای محبوب مردم گلستان دانست.
او گفت: در تهیه ته چین گوشت که معمولا ترکیب اصلی گوشت گوسفند است همراه با ادویه و پیاز سرخ میشود و سپس لابهلای برنج قرار میگیرد.
مریم سپهری افزود: برای تهچین کله پاچه نیز، ابتدا اجزای مختلف بدن گوسفند، قدری همراه با آب پخته میشوند و سپس به برنج اضافه میشوند.
او گفت: در شکل سنتی طبخ تهچین کلهپاچه، پخت گوشت به صورت کامل همراه با برنج انجام میشود که در این صورت زمان پخت غذا بسیار طولانیتر میشود.
مواد لازم:
اجزای گوسفند به میزان لازم
برنج به میزان لازم
نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
انتهای پیام/م