![تکذیب شایعه شمارهگذاری خودروهای مدل ۱۴۰۴ در سال جاری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/21/20333849_545.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،یکی از خوشمزهترین آشهای منطقه گلستان هلی آش نام دارد هلی در زبان محلی استان به معنای گوجه سبز است.
صغری خانم یکی از بانوان روستایی گلستان گفت: با توجه به این که گوجه سبز یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده این آش است، به آن هلی آش میگویند.
او گفت: هَلی آش یکی از آشهای محبوب گلستانی ها است و برای تهیه این غذا، نخود و لوبیا همراه با آب پخته میشوند و سپس به آن سبزی آش و مقداری برنج اضافه میشود.
او افزود: در مراحل نهایی پخت آش آلو، به آن مقداری کدو سبز یا در صورت در دسترس بودن، به آن کدو حلوایی اضافه میکنند.
در آخر آلو (گوجه سبز) به مواد اضافه میشود.
این آش معمولا در فصل بهار و زمانی که آلوها سبز و ترش هستند پخته میشود.
انتهای پیام/م