غلامرضا سرگزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در حاشیه نشست قرارگاه ساماندهی مرغ در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: سال گذشته با جوجه ریزی ١٧ میلیون و ۴٠٠ هزار قطعه در واحدهای مرغداری استان حدود ٣٠ هزارتن گوشت مرغ تولید وروانه بازار مصرف شد.
او ادامه داد: تولیدات واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان تنها ٣٠ درصد نیاز این استان به گوشت مرغ را تأمین میکنند و ٧٠ درصد دیگر از استانهای همجوار تامین و وارد بازار مصرف استان میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیاز سالیانه استان به گوشت مرغ را حدود ٩٣ هزارتن ذکر کرد و گفت: درنظر است علاوه بر تکمیل زنجیره تولید مرغ با افزایش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی ضریب خودکفایی استان ارتقا یابد و برای رسیدن به مرز خودکفایی نیاز به ایجاد واحدهای جدید مرغداری با زمینه پرورش سالیانه ٣٢ میلیون جوجه ریزی است.
انتهای پیام/ع