مهین یاهوئیان گفت: بعد از خوردن مواد قندی از آب یا میوه‌های آبدار استفاده کنید که خاصیت تمیزکنندگی داشته باشند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   مهین یاهوئیان در رابطه با بهداشت دهان و دندان در عید نوروز گفت : تعداد دفعات خوردن موادغذایی ترش و شیرین را محدودکنید چرا که به ازای خوردن هر بار مواد قندی، محیط دهان تا نیم ساعت اسیدی باقی می‌ماند.


بیشتر بخوانید 


او ادامه داد: موادترش و نوشابه‌ها نیز اثر مشابه می‌گذارند بنابراین تا حدامکان بعد از خوردن مواد قندی از آب یا میوه‌های آبدار استفاده کنید که خاصیت تمیزکنندگی داشته باشند.

یاهوئیان عنوان کرد: شکستن پسته و فندق با دندان از جمله رایج‌ترین افعالی است که منجر به شکستگی ناگهانی دندان‌ها و ترمیم‌های دندان می‌شود بنابراین از جویدن مواد غذایی سفت و سخت پرهیز کنید.

او ضمن تاکید بر اهمیت رعایت بهداشت دهان و دندان، افزود: مسواک و نخ دندان را فراموش نکنید همچنین افرادی که دندان مصنوعی دارند نیز باید به بهداشت دندان مصنوعی خود بعد از وعده‌های غذایی توجه کنند.

انتهای پیام/ه 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.