به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، روغن مصرفی در پخت و پز تاثیر فراوانی در سلامت بدن و جلوگیری از بروز انواع سکته ها و بیماری ها دارد. روغن جامد چربی های ترانس، میزان کلسترول بد خون را افزایش داده و کلسترول خوب را کاهش می دهند. این امر سبب افزایش احتمال بیماری های قلبی عروقی می گردد.
رامین ربیعی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت البرز گفت: باتوجه به ضرورت حفظ سلامتی جامعه وزارت بهداشت بهتر است تولید روغن جامد کم و روغن مایع جایگزین آن شود.
او افزود:هنوز روغن جامد در بازار کم است اما مشکلی از نظر تامین روغن مایع نداریم و با مجوزی که از وزارت صمت دریافت کرده ایم می توانیم هرجا که کمبود روغن احساس می شود، تزریق این کالا را انجام دهیم.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت البرز با اشاره به وضعیت مرغ گرم دولتی در بازار گفت: به نظر می رسد که افزایش قیمت مرغ به بیست و چهار هزار و نه صد تومان باعث تک نرخی شدن این کالای اساسی در بازار شود.
انتهای پیام/د.خ
به کسی چه ربطی داره؟
چرا همه اش دغذغه ایجاد می کنید؟؟؟؟