مدیرکل صمت البرز گفت: کاهش تولید روغن جامد با توصیه وزارت بهداشت انجام شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، روغن مصرفی در پخت و پز تاثیر فراوانی در سلامت بدن و جلوگیری از بروز انواع سکته ها و بیماری ها دارد. روغن جامد چربی های ترانس، میزان کلسترول بد خون را افزایش داده و کلسترول خوب را کاهش می دهند. این امر سبب افزایش احتمال بیماری های قلبی عروقی می گردد.

رامین ربیعی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت البرز گفت: باتوجه به ضرورت حفظ سلامتی جامعه وزارت بهداشت بهتر است تولید روغن جامد کم و روغن مایع جایگزین آن شود.

او افزود:هنوز روغن جامد در بازار کم است اما مشکلی از نظر تامین روغن مایع نداریم و با مجوزی که از وزارت صمت دریافت کرده ایم می توانیم هرجا که کمبود روغن احساس می شود، تزریق این کالا را انجام دهیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت البرز با اشاره به وضعیت مرغ گرم دولتی در بازار گفت: به نظر می رسد که افزایش قیمت مرغ به بیست و چهار هزار و نه صد تومان باعث تک نرخی شدن این کالای اساسی در بازار شود.

انتهای پیام/د.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۷ ۱۶ فروردين ۱۴۰۰
همون روغن مایع کجا گیر میاد آدرس بدید ماهم بریم بگیریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۳۰ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
من اصلاً روغن مایع مصرف نمی کنم چون خوب نیست. فقط روغن جامد مصرف می کنم.
به کسی چه ربطی داره؟
چرا همه اش دغذغه ایجاد می کنید؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۶ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
فکر کردیم میخواین بگین کرونا تو صف روغنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۵ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
دمبه بخرید داخل خورشت و برنج ریز ریز کنید و غذا رو طبخ کنید از صدتا روغن مایع و جامد بهتره. ضمنا سرشار از A,D,E,K هست سالم و طبیعی ضمنا طعم غذارو فوق العاده میکنه.فقط زیاد مصرف نکنید اگر کم تحرک هستید.
Iran (Islamic Republic of)
معین سیفی
۱۳:۲۶ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
حالا نه که روغن های مایع خیلی برای سلامت ما مفیده والا به خدا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
پالمه همش
Iran (Islamic Republic of)
کرجی یال
۱۳:۱۷ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
حالا هی بهانه بتراشن