یک متخصص تغذیه گفت: خوردن سبزیجات خام برای برخی از افراد ممنوع است.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از الکوثر، «یکاترینا بورلیوا»، متخصص تغذیه از کشور روسیه تاکید کرد که خوردن سبزیجات خام برای مبتلایان به زخم و بیماری‌های دستگاه گوارش در هنگام تشدید بیماری مجاز نیست.

او در مصاحبه‌ای با روزنامه روسیسکایا گازتا به کسانی که از چنین بیماری‌هایی رنج می‌برند توصیه کرده است که از سبزیجات و میوه های پخته، آب پز یا آماده شده در فر استفاده کنند.

این پزشک با رد این عقیده که سبزیجات خام مفید‌تر از سبزیجات پخته هستند، گفت: کلم خام حاوی درصد بالایی از ویتامین است که هنگام پخته شدن تجزیه می‌شود. اما کلم خام اغلب باعث ایجاد گاز و نفخ در شکم می‌شود که پختن آن از نفخ شکم می‌کاهد.

او تاکید کرد: برخی از سبزیجات حاوی موادی هستند که هنگام پخت بهتر جذب می‌شوند.

این متخصص گفت: در برخی مطالعات نشان داده شده است که لیکوپن خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. با پختن غذا‌های حاوی لیکوپن با استفاده از چربی‌ها، این ماده در روده بهتر جذب بدن می‌شود، اما هرچه دما هنگام پخت مواد غذایی حاوی لیکوپن بالاتر باشد، تجزیه و فروپاشی آن نیز بیشتر است. گوجه فرنگی، هندوانه و گریپ فروت نمونه‌هایی از این دست هستند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار