ویتامین E خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و به سیستم ایمنی بدن کمک می کند و کمبود آن عوارض بدی در بدن ایجاد می‌کند.

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از اسپوتنیک، ویتامین E در مواد غذایی زیادی وجود دارد. کارشناسان توصیه می‌کنند که در صورت بروز علائمی مانند مشکل در راه رفتن و حفظ هماهنگی، درد یا ضعف ماهیچه‌ای، اختلال بینایی و نداشتن حال عمومی خوب به پزشک مراجعه کنند.

در کنار مصرف مواد غذایی، مکمل‌هایی هم وجود دارند که برای رفع کمبود ویتامین E مصرف می‌شوند. خوراکی‌هایی که حاوی ویتامین E هستند، مانند  خشکبار و دانه‌هایی از قبیل بادام، تخم آفتابگردان و بادام زمینی، غلامت کامل،  روغن‌های گیاهی بخصوص زیتون و آفتابگردان،  سبزیجات برگدار،  تخم‌مرغ،  کیوی و  انبه کمبود ویتامین E می‌توانند در نتیجه وجود یک بیماری نهفته باشد.

بسیاری از بیماری‌ها مانع از آن می‌شوند که بدن قادر به جذب چربی از جمله مواد مغذی محلول در چربی مانند ویتامین E باشد و این مشکل از یک نوع عارضه ژنتیکی نادر به نام آتاکسی ناشی می‌شود. این بیماری بر کنترل ماهیچه‌ها و هماهنگی آن‌ها تاثیر می‌گذارد که اغلب کودکان ۵ تا ۱۵ ساله به آن دچار می‌شوند.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: ویتامین e ، سلامت بدن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار