رییس هیات مدیره شرکت مخابرات از برنامه کاری خود در سال ۱۴۰۰ بر پایه افزایش حمایت از تولید داخلی، پشتیبانی بیشتر و مانع زدایی خبر داد.

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود زاده، رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ضمن تبریک سال نو و فرا رسیدن اعیاد شعبانیه، در اولین جلسه کاری هیات مدیره با مدیران ستاد و مناطق کشور در سال ۱۴۰۰ با بیان این مطلب افزود: در سال جدید، خدمات و سرویس‌های مخابراتی باید در راستای افزایش حمایت از تولیدات داخلی و همچنین استفاده از ساز و کار‌های مناسب برای مانع زدایی باشد.

محمود زاده ضمن به مشارکت خواندن مدیران مناطق در پیاده سازی شعار امسال مقام معظم رهبری اظهار داشت: تمام مدیران مناطق باید بیندیشند و بررسی کنند که چگونه به نحو مطلوب و مناسب، پشتیبانی بیشتر از تولیدات داخلی و همچنین مانع زدایی در انجام این مهم را در سطح شرکت مخابرات ایران پیاده سازی کنیم. وی با تاکید بر اینکه باید برای کسانی که اراده جدی برای کار کردن دارند، موانع را رفع کنیم گفت: باید شرایط انجام کار در شرکت هموار باشد تا به نحو شایسته‌ای نتایج کار حاصل شود.

رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، بر ساده سازی ارایه خدمات تاکید کرد و افزود: اگر در فرآیند ارایه خدمات به مشتری، ساده سازی صورت گیرد، چسبندگی مشتری و رضایت مندی مطلوبی رقم خواهد خورد. محمود زاده، به نقش سازنده لایه‌های پایین شرکت در پیشبرد اهداف برنامه بر اساس استراتژی اشاره کرد و اظهار داشت: در حقیقت استراتژی از بالا گفته می‌شود، اما باید از نتایج حاصل از بررسی لایه‌های پایین بدنه شرکت ساخته شود.

وی به لزوم استفاده از امکانات و شبکه موجود شرکت تاکید کرد و گفت: ما از شبکه و امکاناتی که داریم، کم استفاده می‌کنیم، باید حداکثر استفاده از منابع موجود را انجام دهیم. اگر در فرآیند ارایه خدمات به مشتری، ساده سازی صورت گیرد، چسبندگی مشتری و رضایت مندی مطلوبی رقم خواهد خورد.

رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، تلاش و کار بیشتر در حوزه بازار و تکنولوژی را ضرورت دانست و گفت: از آنجایی که توسعه بازار باید بر اساس فناوری و پشتیبانی باشد، لذا ما باید در حوزه بازار و فناوری به شدت کار کنیم. محمود زاده، در ادامه سخنان خود از مدیران مناطق خواست تا برای افزایش مصرف دیتا سهم تعیین کنند و به ستاد پیشنهاد بدهند.

وی با بیان اینکه ما هنوز فاصله زیادی تا درک واقعی فضای مجازی داریم اظهار داشت: باید با نگاه دقیق‌تر، زیست بوم فضای مجازی و دیجیتالی شویم. رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران گفت:بهتر است به موازات توسعه زیرساخت‌های فنی به مدیریت بازار و افزایش سهم بازار توجه بیشتری کنیم.

محمود زاده به ضرورت داشتن اختیارات در مناطق اشاره کرد و گفت: مدیران در استان‌ها بر اساس اختیاراتی که به آنان داده می‌شود، مسئوولیت دارند. از این رو، با تغییر روش‌ها و ساختار و همچنین اختیارات کارساز از آنان به عنوان حوزه‌های عملیاتی و اجرایی، کار می‌خواهیم. وی در پایان سخنان خود بر آموزش در شرکت پرداخت و خاطرنشان کرد: ما آموزش طولی نخواهیم داشت، بلکه آموزش عرضی خواهیم داشت. همه دانشگاه‌ها می‌توانند کمک قابل توجهی در امر آموزش در مخابرات داشته باشند.

پشتیبانی از تولیدات داخلی در شرکت مخابرات

دهناد، نایب رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در بخش دیگری از این نشست با اشاره به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به "تولید، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها" بیان کرد: امسال را نیز مقام معظم رهبری در راستای حمایت از تولید باز هم با رویکرد اقتصادی نامگذاری کردند که مجموعه مخابرات، ان شاالله با درنظر قرار دادن این موضوع مهم، بر اساس نقش مهمی که در زمینه ارتباطات و رشد اقتصادی و کمک به تولید دارد، وظیفه خود را به نحو شایسته انجام دهد.

نایب رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران به بیان نظر مقام معظم رهبری در خصوص فضای مجازی و نقش مخابرات در مدیریت آن پرداخت و اظهار داشت: اگر از بیانات حضرت آقا استفاده کنیم، قطعا به هدف اصلی و مورد انتظار مردم و جامعه در حوزه فضای مجازی و مخابرات خواهیم رسید.

مهندس دهناد، با بیان اینکه برنامه محوری، اساس حرکت ما در سال جدید است گفت: در سال ۱۴۰۰، بیشتر از گذشته به مباحث اساسی و راهبردی خواهیم پرداخت.

نایب رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران نیز به تفویض اختیارات بیشتر به مناطق مخابراتی کشور اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۰، با دادن اختیارات بیشتر به مدیران مناطق، درصدد هستیم مقررات دست و پاگیر ساختاری را حذف کنیم. وی همچنین، ایجاد سیستم گردش تجربه را ضروری دانست و تاکید کرد: به منظور ارتقا و بهره وری بهتر، باید سیستم گردش تجربه‌ها بین استان‌ها شکل بگیرد.

نیروی انسانی، سرمایه عظیم مخابرات

دهناد همچنین از نیروی انسانی به عنوان سرمایه عظیم مخابرات نام برد و افزود: مخابرات علاوه بر سرمایه‌های مادی، دارای سرمایه انسانی بزرگی ست، از اینرو، باید تلاش کنیم از ظرفیت فکری این قشر متخصص، بهره کافی را ببریم. مدیریت این حجم عظیم از امکانات نیازمند حرکت جمعی ست. نایب رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، با بیان اینکه تعامل با مراکز علمی پژوهشی و دانشگاه‌ها به عنوان یک رویکرد اساسی باید در دستور کار قرار گیرد گفت: مدیریت مخابرات باید مبتنی بر مدیریت عالمانه بوده و سیاست ها، برنامه‌ها و اقدامات باید حتما بر پایه مطالعات قوی باشد.

گفتنی ست، در این جلسه که، روز شنبه، ۷ فروردین ماه ۱۴۰۰، با حضور دکتر محمودزاده، رییس، مهندس دهناد، نایب رییس و سایر اعضای هیات مدیره و معاونین و مدیران کل ستادی و مدیران مخابرات مناطق به صورت ویدیو کنفرانسی برگزار شد، معاونین و مدیران ستادی و مدیران مناطق مخابراتی نیز به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار