![آمریکا امتحان خود را در مذاکره پس داده است/ برجام اشکالات خاص خود را دارد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20329088_818.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، علی محمدهاشمی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان اظهار کرد: از ابتدای طرح امداد و نجات نوروزی تا ۴ فروردین ماه، امدادگران و نجاتگران هلال احمر استان اصفهان به ۲۱۰ حادثه دیده در ۷۴ مأموریت امدادرسانی کردند.
او افزود: از ۲۵ اسفند ۹۹ تا ۴ فروردین ماه ۱۴۰۰، ۹۲ تیم عملیاتی استان در قالب طرح امداد و نجات نوروزی به ۷۴ حادثه شامل ۳۹ حادثه جاده ای، ۱۲ مورد خدمات حضوری، ۱۴ حادثه شهری، ۵ حادثه کوهستان، ۲ حادثه صنعتی و کارگاهی، ۱ حادثه ساحلی و ۱ حادثه ریزش آوار امدادرسانی کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اصفهان ادامه داد: در این مدت از مجموع ۲۱۰ حادثه دیده ۷۴ نفر مصدوم شدند که ۵۲ نفر از این مصدومین توسط امدادگران هلال احمر به مراکز درمانی استان منتقل و ۲۲ نفر به صورت سرپایی مداوا شدند.
محمدهاشمی بیان کرد: ۲۴۶ نجاتگر و امدادگر این جمعیت در قالب ۹۲ تیم به همراه ۶۸ دستگاه خودرو آمبولانس و با همراه داشتن تجهیزات لازم امدادی در این عملیاتها حضور داشته اند.
انتهای پیام/ی