به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با یک وعده پرکالری و پنیری موافقید؟ گراتن با پنیر موزارلا یک غذای ساده، اما مقوی و محبوب است که خیلی راحت آماده میشود. اگر حسابی گرسنه به خانه برگشتهاید و میخواهید غذایی انرژیبخش، اما فوری را آماده کنید، میتوانید سراغ گراتن بروید.
گراتنی که با سبزیجات و کوکتل محبوبتان آماده شده و پنیر موزارلا هم آن را طعمدار کرده است. این غذا اشتهای هرکسی ر ا تحریک میکند و به شما قول میدهیم حتی کودکان بدغذا هم عاشق گراتن با پنیر موزارلا میشوند. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه و پنیری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه گراتن با پنیر موزارلا
پاستا شکلی ۷۰ گرم
پیاز یک عدد
روغن زیتون یا آفتابگردان به مقدار لازم
بادمجان یک عدد
سوسیس انجوی سولیکو خرید آنلاین ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه یکدوم
گوجه فرنگی دو عدد
سیر سه حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پنیر موزارلا کاله خرید آنلاین ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای تهیه گراتن با پنیر موزارلا
گراتن یک مدل غذای خوشمزه فرانسوی و مدرن است که در ظرفهای گود با دیواره بلند در فر تهیه میشود و انواع مختلفی دارد. گراتن بادمجان، گراتن کدو سبز و گراتن سیبزمینی سه نوع خوشمزه و گیاهی از این غذا هستند که طرز تهیه آنها قبلا در کتاب کاله برای شما منتشر شده است. امروز قصد داریم یک گراتن با پنیر موزارلا و پاستا به شما آموزش دهیم. برای شروع ابتدا پاستاهای شکلی را به همراه مقداری نمک، در قابلمهای حاوی آب جوش بریزید و بگذارید ۲۰ دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود و سپس آن را آبکش کنید.
در تابهای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، پیاز را تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس بادمجانها را اضافه کنید و تفت دهید. سوسیس و فلفل دلمهای را نیز اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر تفت دهید. پس از این مدت، گوجه فرنگی و سیر را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود. سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مواد را مزهدار کنید و کنار بگذارید.
ماکارونی و نیمی از پنیر موزارلا کاله را به همراه بقیه مواد به مخلوط بادمجان اضافه و زیر و رو کنید سپس در ظرف نسوز مخصوص فر بریزید. بقیه پنیر موزارلا کاله را روی مخلوط بپاشید و ظرف گراتن را برای ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردهاید، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، گراتن را از فر خارج و سرو کنید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/