دانشمندان اسپانیایی تاکید دارند مصرف آجیل‌ها می‌تواند باعث تقویت سیستم ایمنی و کارکرد مناسب بدن شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از رویستا سالودکوموا، آجیل‌ها یکی از بهترین و غنی‌ترین مواد غذایی هستند که همواره متخصصان تغذیه بر مصرف آن تاکید دارند. آجیل‌ها محصولاتی سرشار از انرژی هستند که خواص بی نظیر آن‌ها برای حفظ سلامتی بدن ضروری است.

ماریا هلنا مارین، پزشک و مشاور سلامت در این باره می‌گوید: آجیل‌ها غنی از ریزمغذی‌ها، دارای فیبر بالا و پروتئین گیاهی بوده و چربی‌های موجود در آن‌ها برای سلامت بدن مفید است. بسیاری از آجیل‌ها دارای اسید چرب امگا ۳ هستند که برای کارکرد مناسب سلول‌ها ضروری است.

این متخصص تغذیه تاکید دارد: به دلیل آنکه آجیل‌ها یکی از منابع اصلی فولیک اسید هستند، مصرف روزانه آن‌ها می‌تواند باعث کاهش استرس، بی حالی و خستگی و اثرات سندرم پیش از قاعدگی شود؛ همچنین تحقیقات متعدد نشان داده است مصرف آجیل‌ها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

به دلیل آنکه آجیل‌ها دارای فیبر بالا بوده و در عین حال از چربی‌های اشباع شده کم و چربی‌های اشباع نشده بالایی برخوردار هستند، یک عامل بسیار مهم در کاهش سطح کلسترول خون تلقی می‌شوند. به همین دلیل نیز به آن‌ها چربی‌های مفید می‌گویند.

متخصصان تغذیه می‌گویند مصرف روزانه آجیل‌ها می‌تواند باعث ایجاد تعادل در رژیم غذایی شود، زیرا بسیاری از آجیل‌ها مانند گردو دارای چند چربی غیراشباع بوده  یا مانند بادام، پسته و فندق غنی از یک نوع چربی غیراشباع هستند.

در سوی دیگر، آجیل‌ها سرشار از پتاسیم هستند که می‌تواند باعث تقویت رگ‌های خونی شده و نیز فشار خون افراد را کاهش دهد. پتاسیم همچنین کاهش دهنده کلسترول بد خون و در عین حال، افزایش دهنده سطح کلسترول خوب خون است. با این حال، باید در مصرف پتاسیم اعتدال را رعایت کرد.

از خواص بی نظیر مصرف آجیل‌ها چه می‌دانید؟

تحقیقات دانشمندان نشان داده است مصرف روزانه ۶ عدد مغز گردو به دلیل غنی بودن از عناصر مختلف می‌تواند از سلول‌ها در فرآیند اکسیداسیون و پیری محافظت کند؛همچنین بادام غنی از فسفر و ویتامین B۲ است و مصرف روزانه آن می‌تواند باعث بهبود عملکرد سلول‌های بدن شود. ۱۰ عدد بادام دارای تنها ۱۶۱ کالری انرژی بوده و حاوی ۲.۵ گرم کربوهیدارت قابل هضم است.

یکی از سوالات بسیار رایج درباره آجیل ها، نحوه مصرف آنهاست. کارشناسان تغذیه اسپانیایی تاکید دارند بهتر است آجیل‌ها را به صورت طبیعی و خام مصرف کرد. افزودن نمک زیاد به آجیل می‌تواند باعث بالا رفتن سطح سدیم و افزایش سطح فشار خون افراد شود. از این رو، نباید در مصرف آجیل‌های شور زیاده روی کرد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۷ ۲۹ اسفند ۱۳۹۹
چهدبر سرمردم آوردین خوردن آجیل شده آرزو ما در دنیا بهترینیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۹ ۲۸ اسفند ۱۳۹۹
خداهمه رابه آرزوهاشون هرچی هست برسونه آمین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۱ ۲۸ اسفند ۱۳۹۹
از خواصش اگاهیم اما از طعم ومزه و خوردنش بی نصیب.گرونی چر بر سر مااورد آرزو ب دل بچه هامون موناه خدایاکجایی تو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۲۸ اسفند ۱۳۹۹
اجیل خام یکم سنگینه وباید خوب جویده بشه ولی خیلی بهتر از اجیل شور هستش .سعی کنید اجیل خام مصرف کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۷ ۲۸ اسفند ۱۳۹۹
از قیمت سر به فلک کشیده و جیب خالی مردم چه می دانید؟
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۱۱:۱۴ ۲۸ اسفند ۱۳۹۹
سالهاست از خواصش و خوردن آجیلها محرومند تهی دستان از بس قیمتهاشون نجومیه بهتر خواصش و طعم آجیل رو فقط از ثروتمندان لاکچری سوال کنید و خلاص .
افتاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد .