سرهنگ پاشایی گفت: لینک‌های اعطای هدیه صد در صد کلاهبرداری بوده و یکی از آفت‌های فضای مجازی است و شهروندان به هیچ عنوان نباید وارد این لینک‌ها شوند.

سرهنگ پاشایی رئیس معاونت اجتماعی پلیس فتای ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره کلاهبرداری مجرمان سایبری از طریق لینک‌ها دریافت هدیه، اظهار کرد: مجرمان سایبری به تناسب شرایط و موقعیت جامعه پلتفرم‌هایی را برای کلاهبرداری تهیه می‌کنند.

وی افزود: زمانی که ثبت نام کارت سوخت مطرح می‌شود، لینک‌های دریافت کارت سوخت از طرف مجرمان سایبری تهیه می‌شود، ایام عید هم لینک‌های دریافت عیدی از سوی مسئولان را طراحی می‌کنند و در شبکه‌های اجتماعی این لینک‌ها دست به دست می‌شود، لینک که به دست افراد و شهروندان رسید، مجرمان سایبری اقدام به کلاهبرداری می‌کنند.

سرهنگ پاشایی ادامه داد: افراد وقتی وارد لینک می‌شوند در سایت‌های سوری اطلاعات خودشان را وارد می‌کنند و بعد از آن مجرمان سایبری، افراد را به درگاه‌های بانکی سوق می‌دهند تا مبالغ ناچیزی مانند، ۵ هزار تومان و یا ۱۰ هزار تومان را واریز کنند که از این لحظه به بعد شهروندان وارد فضای کلاهبرداری اینترنتی می‌شوند.

رئیس معاونت اجتماعی پلیس فتای ناجا ضمن هشدار به شهروندان، گفت: اگر دستگاه‌های مختلف قرار باشد ثبت نامی برای ارائه خدمتی انجام دهند؛ هیچگاه از افراد مبالغ ناچیز دریافت نمی‌کنند، همچنین لینک‌های اعطای هدیه صددرصد کلاهبرداری بوده و یکی از آفت‌های فضای مجازی است و شهروندان به هیچ عنوان نباید وارد این لینک‌ها شوند.

وی تصریح کرد: گاهی لینک‌هایی است که کاربران را در گروهی عضو می‌کنند و در کاربران با اضافه کردن کاربران دیگر وعده واریز پول را می‌دهند که تمام این گروه‌ها هم کلاهبرداری است و افراد باید هوشیار باشند که در چنین گروه‌هایی وارد نشوند و فعالیت هم نکنند.

سرهنگ پاشایی خاطرنشان کرد: حتی قانونگذار برای اضافه کردن کاربران در گروهی بدون رضایت خود فرد، جرم تعیین کرده است و هیچکس اجازه ندارد فردی را بدون رضایت در گروه‌های شبکه‌های اجتماعی اضافه کند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار