غلامی گفت: باید امیدوار باشیم نو شدن روز‌ها بر نو شدن ذهن انسان‌ها و همراه شدن آن‌ها هم تأثیر بگذارد.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم دیپلماتیک نوروز ۱۴۰۰ با بیان اینکه ما بهانه‌های زیادی برای در کنار هم زیستن داریم، اظهار کرد: شاعران ما همه برای تغییر و تحول عالم، مبنا را بر تغییر و تحول طبیعت گذاشته‌اند. اینکه انسان‌ها از این پیام شاد می‌شوند و شادی‌ها را با هم به اشتراک می‌گذارند، یک برداشت خوب است.

او افزود: وقتی این هدیه را با هم به اشتراک می‌گذاریم لذت زیستن چند برابر می‌شود. پس باید امیدوار باشیم نو شدن روز‌ها بر نو شدن ذهن انسان‌ها و همراه شدن آن‌ها هم تأثیر بگذارد و شاهد باشیم که فرزندان ما و نسل‌های آینده در نشست‌های دوستانه، نو شدن‌ها را به هم تبریک بگویند.

برپایی سفره‌های کشور‌های نوروزی (افغانستان، ترکمنستان، هند، ارمنستان، پاکستان و آذربایجان) و بازنمایی آیین‌های کشور‌ها و اقوام نوروزی، اجرای خوان‌های نوروزی (هفت سین، بلوچ، کرد، ترکمن، آذری، خراسان و قشقایی)، اجرای آیین‌هایی همچون تکم چی، اسب چوبی، نوروزخوانی، حاجی فیروز، کرد، بلوچ و ترکمن، پرده خوانی نوروز، اجرای موسیقی عاشیقی توسط استاد شهبازی از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

در این مراسم همچنین نشان عالی نوروز کمیسیون ملی یونسکو در ایران به سید احمد محیط طباطبایی رییس ایکوم و رییس کمیسیون حافظه جهانی اهدا شد. همچنین دیپلم افتخار کمیسیون ملی یونسکو در ایران به شاه منصور شاه میرزا کارشناس فرهنگی تاجیکستان در موسسه فرهنگی اکو اهدا شد.

در ادامه این نشست برنامه ویدئومپینگ نوروز توسط کمیسیون ملی یونسکو در ایران به کارگردانی امیررضا سالاری، روی عمارت قزاقخانه، واقع در میدان مشق برگزار و نماد‌های فرهنگی ۱۲ کشور عضو کنوانسیون جهانی نوروز، ثبت شده در سازمان یونسکو، به نمایش گذاشته شد.

گفتنی است، در پایان این مراسم سرور بختی رئیس موسسه فرهنگی اکو به بیان سخنانی درباره نوروز پرداخت.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار