طرح سلامت نوروزی به منظور تشدید نظارت در مراکز تهیه ، توزیع و فروش موادغذایی ، و اماکن عمومی با هدف پیشگیری و قطع زنجیره انتقال بیماری کرونا در شاهرود اجرا شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، دکتر احسان بینش، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: در این طرح ۳ تیم ۲ نفره از بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شاهرود تا ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۰ از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب از اماکن عمومی و سامانه‌های آبرسانی و رستوران‌ها بازرسی می‌کنند.

به گفته بینش، عمده تخلفات رعایت نشدن نکات بهداشتی در تولید و توزویع مواد غذایی و دستورالعمل‌های بهداشتی بیماری کرونا است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود افزود: شهروندان در صورت مشاهده تخلف با سامانه شبانه روزی ۱۹۰ تماس بگیرند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.

انتهای پیام /گ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.