«پنیر نخل» یک خوراکی فوق العاده مقوی + فیلم

در میانه تنه نخل، مغز ترد و شیری‌رنگی وجود دارد که شیرین و گس است که به آن «پنیر نخل» گفته می‌شود و بسیار مقوی و گران‌قیمت است.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، نخل‌داران آن دسته از نخل‌هایی را که زمان ثمردهی آن‌ها تمام شده است، قطع می‌کنند و پنیر آن را که در قسمت انتهایی تنه نخل است بیرون آورده و استفاده می‌کنند.

برای دستیابی به پنیر نخل (با رنگ سفید) که در اصطلاح محلی به آن غاپ می‌گویند معمولاً سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا می‌کنند.

«پنیر نخل»  بسیار مقوی و گران‌قیمت است.

 


بیشتر بخوانید


 
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.