به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سمانه یوسفیمقدم مسئول واحد بهبود تغذیۀ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: بهترین نانها، نانهایی هستند که از آردهای با سبوس بالا "آرد کامل" تهیه شده باشد و در تهیه خمیر آن جوش شیرین استفاده نشود.
او افزود: این نانها با توجه به میزان فیبر بالا و کمک به حرکات دستگاه گوارش در پیشگیری از یبوست و سرطانهای دستگاه گوارش بسیار مؤثر بوده و به کنترل بهتر قند خون در افراد مبتلا به دیابت نیز کمک میکند.
بیشتربخوانید
مسئول واحد بهبود تغذیۀ معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بیان اینکه نانهای تهیه شده از آردهای سبوسدار در پیشگیری از چاقی و دیگر بیماریهای غیرواگیر نیز نقش مهمی دارد ادامه داد: همانقدر که توصیه به استفاده از آردهای حاوی سبوس در تهیه نان مهم و ضروری بوده و نقش مهمی در سلامتی دارد، استفاده از سبوس بر روی نان در نانواییها مضر و ممنوع است.
یوسفی مقدم بیان کرد: استفاده از سبوس به صورت خام از جذب بسیاری از ریزمغذیها جلوگیری میکند، بهعلاوه سبوسهای خام میتواند حاوی آلودگیهای قارچی یا دیگر آلودگیها باشد.
او تصریح کرد: چنانچه اضافه کردن سبوس در زیر خمیر نان بربری به جهت جلوگیری از چسبیدن آن صورت میگیرد حتما با برسهای مخصوص، باید سبوسهای اضافی از نان جدا شود.
انتهای پیام/ا. غ