مصطفی کنارکوهی مدیر کل دامپزشکی خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، با تبریک فرا رسیدن نوروز سال ۱۴۰۰ گفت: برای تأمین امنیت غذایی شهروندان در ایام تعططیلات عید، نظارتهای بهداشتی دامپزشکی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی تشدید میشود.
او با بیان اینکه در تعطیلات سال نو، مصرف فرآوردههای خام دامی و مواد پروتئینی افزایش مییابد، افزود: با افزایش میزان عرضه و تقاضای محصولات و مواد پروتئینی خام دامی ممکن است استانداردها و شاخصهای بهداشتی تحت تاثیر قرار بگیرند، به همین دلیل دامپزشکی با اعمال نظارتهای بیشتر مانع از این رویکرد خواهد شد.
کنارکوهی اظهار داشت: در طول این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بهداشتی، نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی، رستورانها، چلوکبابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی، کشتارگاهها و سردخانهها را بر عهده دارند.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان تصریح کرد: این طرح از ۲۵ اسفند ماه سالجاری با رعایت شیوه نامههای بهداشتی ابلاغی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به بهترین نحو ممکن و فراگیرتر از سالهای گذشته و با مشارکت ۱۹۸ نفر از کارشناسان دامپزشکی در قالب ۴۶ اکیپ ثابت و سیار در ۲ نوبت کاری صبح و عصر آغاز و تا پایان تعطیلات عید ادامه دارد.
انتهای پیام/گ