به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نام خورش مرغ بامیه آفریقایی، با قصه عجیبی همراه شده. میگویند این خورش که در نیجریه به نام «ایمویو» شناخته میشود را بردگان آزاد شده از برزیل با خود به سرزمین اصلیشان آوردهاند. خورش مرغ بامیه نیجریهای با حلقههای بامیه، مرغ و گوجه پخته میشود، تندی و عطر فلفل را هم در خود دارد. در این خورش به تعداد مهمانهایتان فلفل قرمز تازه بیندازید و آن را به شیوه خاصی که در ادامه مطلب گفتهایم سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش مرغ بامیه
مرغ هشت تکه
بامیه پاک شده یا حلقه شده نیم کیلو
سیر کوبیده سه حبه
گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده ۴ عدد
آب لیمو سه قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی سه یا چهار قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تازه هشت عدد
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه خورش مرغ بامیه
برای پختن مرغ روشهای مختلفی وجود دارد؛ میشود آن را گریل کرد، در فر پخت، ابتدا سرخ کرد یا اینکه از اول با کمی آب پخت. در این روش باید مرغ را با دو پیمانه آب در قابلمه ریخته و بعد از اضافه کردن کمی نمک و. فلفل، روی اجاق بگذارید. بعد از حدود ۲۰ دقیقه، مرغ تا اندازهای میپزد و میتوانید سیر، گوجه فرنگی و بامیه را اضافه کنید. ۲۰ دقیقه دیگر قابلمه را روی اجاق بگذارید تا مواد اضافه شده هم بپزند. اگر لازم شد در جریان پخت مقداری آب به مواد اضافه کنید. در پایان پخت مرغ باید دو پیمانه آب داشته باشد.
پنج یا شش قاشق روغن در یک تابه بریزید و روی آتش ملایم روغن را داغ کنید. فلفل قرمز را برای دو دقیقه تفت دهید و سپس کنار بگذارید.
رب گوجهفرنگی را با آبلیمو در تابه بریزید و سه-چهار دقیق تفت دهید. حالا آب مرغ را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. فلفل قرمز را روی سس بگذارید و در تابه را ببندید. بعد از حدود ۱۰ دقیقه، سس شما روی حرارت ملایم جا میافتد. اگر نیاز بود در میانه کار به سس کمی آب اضافه کنید.
مرغ و بامیه و گوجه فرنگی را روی دیس چلوی ساده بگذارید و فلفل قرمز را روی آن بچینید. تابه سس را در ظرف جداگانه کنار دیس چلو و مرغ قرار دهید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/