به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، ناصر خسروی متخصص بیماریهای عفونی در شهرکرد گفت: فرد مشکوک به کرونا در خانواده برای جلوگیری از ابتلای سایر اعضای خانواده باید زمینه جداسازی فرد و قرنطینه آن صورت گیرد.
او با بیان اینکه لازم است اتاقی برای قرنطینه درنظر گرفته شود تا کمترین تماس بین فرد مشکوک و دیگر اعضای خانواده وجود داشته باشد و این اتاق باید بهترین تهویه را دارا باشد، افزود: باید در طول روز با باز گذاشتن پنجره اتاق قرنطینه اجازه داده شود که هوای اتاق عوض شود.
بیشتر بخوانید
خسروی با اشاره به اینکه تا حد ممکن باید سرویس بهداشتی فرد مشکوک و مبتلا از دیگر اعضای خانواده جدا باشد اضافه کرد:، اما اگر مقدور نبود بهتر است بعد از هر بار استفاده فرد بیمار از سرویس بهداشتی ضدعفونی با استفاده از وایتکس صورت گیرد.
او ادامه داد: فردی که بهعنوان پرستار با بیمار در ارتباط است مرتب علائمی، چون تب بیمار را اندازهگیری کند و درصورت مشاهده موارد مشکوک موضوع را به پزشک یا مراکز درمانی اطلاع دهد.
خسروی با اشاره به شرایط خاص ظرف غذای بیمار ادامه داد: باید این ظروف بهصورت جداگانه شسته، خشک و مورد استفاده بیمار قرار گیرد.
او افزود: در مدت بیماری باید موارد مربوط به فشارخون، دیابت و سایر مشکلات زمینهای بیمار درنظر گرفته شود و در غذای مورد استفاده بیمار مسائل مربوط به رژیم بیماریهای زمینهای نیز رعایت شود.
خسروی با اشاره به استفاده دمنوش و داروهای گیاهی توسط بیمار در طول دوره بیماری گفت: همانطور که داروهای شیمیایی مقدار مشخصی برای مصرف دارد، داروهای گیاهی هم باید براساس قانون مصرف شوند و شاید یک دمنوش برای یک بیمار مفید و برای بیمار دیگر مضر باشد، بنابراین توصیه میشود مصرف خودسرانه داروهای گیاهی بههیچعنوان صورت نگیرد تا مشکلات بیشتری بروز نکند.
انتهای پیام/ف