سلمانی رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسانجنوبی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت: طی یک سالی که از شیوع کرونا میگذرد، آسیبهای جدی به بسیاری از نهادهای مردمی مخاطبمحور وارد شده که در این میان، سهم خسارت وارد شده به مؤسسات و تشکلهای قرآنی بیش از دیگر نهادها است و سهم حمایت از تشکلهای فرهنگی و دینی ناچیز است.
او افزود: دلیل این امر نیز این است که مؤسسات قرآن از یک طرف عمدتاً در اماکن استیجاری فعالیت میکنند و کمتر مؤسسهای وجود دارد که دغدغه مکان برای فعالیت خود نداشته باشد و از سویی دیگر نحوه فعالیت آنها بهگونهای است که حداقل درآمدی که از محل دریافت شهریه از قرآنآموزان و یا اعتبارات حمایتی دستگاههای دولتی بهدست میآورند به سختی کفاف امور روزمره مؤسسه و حقالزحمه اساتید و مربیان را میدهد.
بیشتر بخوانید
سلمانی بیان کرد: شیوع کرونا در یک سال گذشته، بسیاری از این مؤسسات را با چالش جدی مواجه کرده است و موجب تعطیلی برخی از مؤسسات در استان و یا نقل مکان به اماکن بسیار ضعیفتر شده است.
فضای مجازی فرصتی برای آموزش
سلمانی رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: بسیاری از این مؤسسات در استان دست از تلاش و پشتکار برنداشته و فعالیت خود را در فضای مجازی دنبال میکنند، اما این فعالیتها به حل مشکلات مالی مؤسسات کمک چندانی نمیکند.
او افزود: قطعاً عدم توجه به این مسئله از ناحیه مسئولان، این مراکز را با خطر جدی مواجه میکند و انگیزه فعالیتهای قرآنی و فرهنگی را روز به روز کاهش میدهد.
سلمانی اظهار کرد: از مسئولان انتظار میرود توجه جدی به مقوله فرهنگ بهویژه فرهنگ دینی و قرآنی داشته باشند و حمایت از مؤسسات و تشکلهای قرآنی در استان که در خط مقدم جبهه فرهنگی فعالیت میکنند را مورد توجه جدی قرار دهند.
رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان گفت: مؤسسات قرآنی مردمی، ظرفیتها و پتانسیلهای فوقالعادهای در ترویج فرهنگ قرآنی و رفع آسیبهای اجتماعی در مناطق مختلف دارند که اگر مورد توجه و حمایت ویژه قرار گیرند، به درستی در این زمینه ایفای نقش میکنند.
انتهای پیام/ ر