رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشت گفت: سه کارگاه صنایع دستی در رشته های معرق کاری و سیاه چادربافی در این شهرستان راه اندازی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، صادق ماندنی زاده رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشت گفت: کارگاه های تولیدی صنایع‌دستی در روستاهای بخش های بوستان و مرکزی باشت راه‌اندازی شده است.

ماندنی زاده  با اشاره به اینکه کارگاه های صنایع دستی با سرمایه گذاری بخش خصوصی ایجاد شده افزود: هفت میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال تسهیلات ارزان قیمت بانکی برای کارگاه های تولیدی پیش بینی شده است.

او بیان کرد: کارگاه ‌های صنایع‌دستی ایجاد شده ۱۰ فرصت شغلی ایجاد کرده است.

ماندنی زاده گفت: از این سه کارگاه راه اندازی شده تعداد ۲ کارگاه در رشته معرق‌کاری و یک کارگاه در رشته سیاه ‌چادربافی است.

او تعداد هنرمندان صنایع دستی این شهرستان را سه هزار نفر برآورد کرد.

ماندنی زاده افزود:هم اکنون پنج کارگاه صنایع دستی در باشت فعالیت تولیدی دارد که هر یک ۲ تا پنج فرصت شغلی ایجاد کرده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشت گفت: همچنین بیش از ۵۰۰ فقره کارت شناسایی و پروانه تولید انفرادی صنایع دستی در این شهرستان صادر شده است.

او بیان کرد: جاجیم بافی،سیاه چادر بافی و نی چیت از مهمترین دست بافته‌های سرپنجه هنرمندان این شهرستان است.

ماندنی زاده افزود: پرداخت تسهیلات بانکی، راه اندازی حجره های صنایع دستی در مناطق گردشگری مانند پل تاریخی بریم از مهمترین راهبردهای دولت برای رونق در حوزه صنایع دستی این شهرستان است.

او با یادآوری اینکه نی چیت بافی یکی از هنرهای صنایع دستی فراموش شده در استان است گفت: خانواده چهار نفری فعال در این رشته شناسایی شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشت بیان کرد: سپردن تولید نی چیت سیاه چادرهای مورد نیاز در جشنواره ها به این خانواده و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت از برنامه های میراث فرهنگی برای حمایت از این هنرمندان است.

او افزود : تسهیلات بانکی ارزان قیمت برای رونق و احیای این هنر به دیگر هنرمندان متقاضی نیز پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.