به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز جمعه (۲۲ اسفند ماه) نشست خبری اختتامیه اولین یادآواره بین المللی سردار مقاومت حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی مهندس با حضورغلام رضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به صورت مجازی در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.
غفاری در این نشست خبری اظهار کرد: ۲۲ اسفندماه روز بزرگداشت و تجلیل از شهدا در تقویم جامعه ایرانی نامگذاری شده است.
او افزود: وقتی صحبت از شهادت، ایثار، فداکاری و مقاومت است به نوعی برای ما ظرفیتهایی را فراهم میکنند، یکایک شهیدان سرمایههای نمادینی در این سرزمین و منطقه هستند چرا که با آموزههایی که داشته اند به ما منتقل کرده اند و باعث شده اند که سیره و عمل و رفتارشان الگو و دارایی بزرگی برای زندگی ما شود.
غفاری تصریح کرد: وقتی صحبت از مقاومت میشوند طبیعتا مقاومت در برابر استکبار و در مقابل نظام سلطه مقاومت مبتنی بر حق مداری، ظلم ستیزی، عدالت محوری است، در واقع مقاومت امری ارزشمند نه برای یک قبیله و گروه مشخص بلکه در حکم ارزشهای انسانی شناخته میشود.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: بنا بر آموزهها و منابع دینی و فرهنگ ملی ایران همواره باید ارزش هایی، چون استقامت، پایداری، مقاومت، ظلم ستیزی، عدالت دوستی و حق محوری را مورد تقدیر قرار بگیرند.
غفاری با بیان اینکه مقاومت در صورتی اهمیت پیدا میکند که افراد فراتر از نگاههای قبیلهای و قومی از آن عبور کنند، تاکید کرد: کسانی که از جان خود میگذرند تا ارزشهای اسلامی به نوعی ارتقا یابند باعث میشوند تا مقاومت در جامعه ما خود را به خوبی نمایان کند.
او گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان او با نگاهی فراتر از قومی و قبیلهای و ملی امر مقاومت و ارزشهای برآمده از آن را پیگیری کردند تا درصدد احیای امور اسلامی بکوشند و جان خود را در آن نهادینه کنند، همچنین این بزرگواران از طرف دیگر با عمل و رفتارشان آموزه و توصیهها و کردار و نگاهشان و فعالیتشان را به گونهای انجام داده اند که امروزه همه گروهها از شخصیت آنها به صورت گسترده بهره ببرند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: توجه به امر مقاومت و توجه به شخصیت شهیدان ما را فراتر از داشتن نگاه نقطهای میدارد و باعث شده اند تا مورد مقبول همگان قرار بگیرند.
غفاری بیان کرد: نسل امروز ما به چنین نگاههایی که در آن وسعت نظر و یک صحه صبر وجود دارد نیازمند است تا بتوانند یک پارچگی، وحدت و انسجام را موجب شوند و بر همین مبناست که شهیدان همواره حلقههای اقتصاد بوده اند و توانسته اند ارزشهای انسانی و اخلاقی را توسعه بخشند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در پایان یادآوری کرد: طبیعتا جامعه علمی و جامعه دانشگاهی به زوایای متعددی که بر زندگی شهدا حاکم است، میتوانند ذخایر و ارزشمندیهای انسانی را در اختیار نسل جوان قرار دهند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/