معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : با توجه به شیوع بیماری کرونا در کشور نقش کارشناسان تغذیه در کنار تیم درمان به منظور مدیریت روند بیماری و تسریع بهبودی بیماران بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، روشنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش مهمی در بروز بیماری‌های تنفسی و بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، بیماری‌های کلیوی و قلبی و سوء تغذیه دارد و کارشناسان تغذیه مراکز درمانی با تکیه بر دانسته های بروز خود، در زمینه تغذیه راهکارهای علمی به منظور تدوین برنامه غذایی مناسب و ارائه مراقبت های تغذیه ای متناسب به بیماران ارائه می دهند.

او گفت : فعالیت بیش از پیش کارشناسان تغذیه در زمینه مشاوره تغذیه بیماران ،کنترل کیفی غذا و آموزش علمی کارکنان مهم می‌باشد زیرا مجموع این فعالیت‌ها در کنار هم باعث جلوگیری از ابتلا به سوء تغذیه بیمارستانی ،کوتاهتر شدن زمان اقامت بیمار در بیمارستان و افزایش کارآیی درمان رایج و نهایتا ترخیص زودتر بیماران می‌شود.

روشنی افزود : دومین چهارشنبه ماه مارس مصادف است با ۲۰ اسفندماه که به عنوان روز رژیم درمانگر نامیده شده است، اینجانب ضمن تبریک این روز به جامعه تغذیه دانان به ویژه کارشناسان تغذیه مراکز درمانی که در حوزه بالینی و رژیم درمانی بیماران فعالیت دارند، از تلاشهای آنان قدردانی نموده و آرزوی موفقیت و کامیابی دارم .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.