رئیس اتحادیه قنادان کرمانشاه گفت : تولید انواع شیرینی در قنادی‌ها تا ۵۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، محمدرضا ناصری رئیس اتحادیه قنادان کرمانشاه با اشاره به وضعیت شیرینی شب عید در بازار کرمانشاه، گفت : اگرچه خرید شیرینی برای عید هنوز آغاز نشده و معمولا در دو سه روز پایانی سال بازار فروش شیرینی رونق می‌گیرد، اما از همین حالا معلوم است که بازار کشش زیادی ندارد که عمدتا نیز ناشی از شرایط بیماری کرونا و همچنین کاهش قدرت خرید مردم است.

او گفت : از همین رو قنادی‌ها با توجه به وضعیت بازار تولید خود را تا ۵۰ درصد کاهش داده‌اند.

رئیس اتحادیه قنادان کرمانشاه از افزایش قابل توجه هزینه‌های تولید و پخت شیرینی هم یاد کرد و افزود: شکری که پارسال کیلویی چهار هزار تومان بود امسال با نرخ مصوب یازده هزار و ۵۰۰ تومان به دست ما می‌رسد. تخم مرغ از کارتنی ۱۰۰ هزار تومان در پارسال به کارتنی ۲۵۰ هزار تومان رسیده و روغن نیز حداقل ۲۰ درصد گران شده است.

ناصری ادامه داد: البته خوشبختانه مشکلی برای تهیه روغن نداریم و سهمیه مشخص به قنادی‌ها اختصاص می‌یابد.

او گفت: در کنار تمام این افزایش هزینه‌ها، قیمت انواع شیرینی نسبت به نوروز پارسال حدود ۲۰ درصد در کرمانشاه افزایش داشته است.

رئیس اتحادیه قنادان کرمانشاه گفت: از مرداد ماه امسال تاکنون نیز هیچ افزایش قیمتی اعمال نکردیم.

رئیس اتحادیه قنادان کرمانشاه از فعالیت ۲۰۰ قنادی درجه یک و دو در کرمانشاه هم خبر داد و گفت: برای بازار شب عید نظارت بر این واحد‌ها را هم از جهت رعایت دستورالعمل های بهداشتی و هم تخلفات گرانفروشی، کم فروشی و ... تشدید کردیم .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.