طبق گفته دبیر شورای صنفی نمایش، بلیت سینما‌ها قرار است در سال جدید با افزایش قیمت مواجه شود.

به گزارش خبرنگار حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، قرار است طبق گفته مرتضی شایسته دبیر شورای صنفی نمایش، قیمت بلیت سینما‌ها در سال ۱۴۰۰ افزایش پیدا کند؛ حال این سوال مطرح است که این افزایش بر استقبال مردم از فیلم های سینمایی اثر مثبت دارد یا منفی. در این خصوص با چند تن از سینماگران کشورمان گفت‌وگو کردیم که در ادامه می‌خوانید:

داوودنژاد: افزایش قیمت بلیت مشکلی ندارد

علیرضا داوودنژاد کارگردان سینما، در خصوص افزایش بلیت سینماها در سال جدید گفت: برای کسی که در این شرایط سینما می‌رود و این خطر را می‌پذیرد، مشکلی ندارد.

افزایش قیمت بلیت سینما چه تأثیری بر استقبال مخاطبان از فیلم‌ها دارد؟

وی در ادامه افزود: در کل قیمت بلیت سینما در ایران نسبت به همه جای دنیا کمتر است و من مشکلی با افزایش قیمت بلیت ندارم؛ البته باید توجه کرد که قدرت خرید مردم در چه سطحی است که آن نیاز به یک ارزیابی تخصصی دارد. اگر توان مردم اجازه دهد، افزایش قیمت بلیت مشکلی ندارد.


بیشتر بخوانید:


سرتیپی: ارزان‌ترین قیمت بلیت سینما برای ایران است

علی سرتیپی تهیه‌کننده سینما، هم در خصوص افزایش قیمت بلیت سینما گفت: همه‌ هزینه‌ها در کشور بالا رفته است؛ سینما هم مستثنی از این قاعده نیست. در حال حاضر هزینه‌های تولید فیلم سینمایی بسیار بالا رفته و ۲ و ۳ برابر شده است.

افزایش قیمت بلیت سینما چه تأثیری بر استقبال مخاطبان از فیلم‌ها دارد؟

وی در ادامه تصریح کرد: اگر بلیت سینما افزایش هم پیدا کند، طرح‌های تخفیفی به آن اختصاص پیدا می‌کند. ما باید دعا کنیم زودتر مسئله کرونا حل شود؛ چون مشکل اصلی این ویروس است و مردم با بلیت ۳۰ هزار تومانی مشکلی پیدا نخواهند کرد. پردیس‌های سینمایی جدیدی که در ایران احداث شده، امکاناتی کمتر از سینما‌های آمریکا و اروپا ندارند و هزینه بلیت سینما در ایران از تمام دنیا کمتر است.

سینما رفتن فقط برای عده‌ای خاص!

سید محمد حسینی کارشناس و منتقد سینما، هم در گفت و گو با خبرنگار ما در خصوص افزایش قیمت بلیت سینما گفت: مسئله اصلی قیمت بلیت نیست؛ بلکه محتوای فیلم‌ها برای مخاطب غیرجذاب است. به نظر من سینما به عنوان یک پدیده عام به امری لازم در سبد کالای عمومی مردم تبدیل نشده است.

افزایش قیمت بلیت سینما چه تأثیری بر استقبال مخاطبان از فیلم‌ها دارد؟

وی تصریح کرد: در کتاب «امپراطوری هالیوود» سینما هنری ۵ سِنتی معرفی شده است؛ یعنی سینما به این دلیل فراگیر و مشهور شده که از دل مردم متولد شده و زندگی اقشار متوسط و پایین جامعه را نشان می‌دهد و مردم بضاعت خرید بلیت این فیلم‌ها را دارند. اما این مسئله در ایران برعکس است و سینما از دربار آمده است. فیلم‌هایی که در حال حاضر به عنوان سینمای اجتماعی می بینیم، در واقع اجتماعی نیستند و فقط تصویر بدبختی و نداری در آن مشهود است و چیزی از شور و نشاط و زندگی بچه‌های پایین شهر را در آن نمی‌بینیم.

حسینی اظهار کرد: اقتصاد در سینمای ما معنی ندارد و به نظر من، افزایش قیمت بلیت نه تنها باعث رونق سینما‌ها نمی‌شود؛ بلکه باعث این می‌شود که تنها یک عده‌ خاص به سینما بروند.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۲ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
والا منکه اگه 50 هزار تومان هم دستی بهم بدن نمیرم سینما
سینما یه دل خوش میخاد و وقت آزاد
Iran (Islamic Republic of)
شنبه
۲۱:۴۰ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
من که کلا سینما نمیرم، زیاد کنید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۰ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
الان با کرونا حماقته بری سینما
به اون بنده خدا که گفته بلیت سینما تو ایران ارزونه و با کشورهای دیگه مقایسه میکنه، بگین درامدهامون رو هم با کشورهایی که مد نظرشه مقایسه کنه !
United States of America
ناشناس
۱۹:۱۰ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
کی سینما میره?
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۲:۲۹ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
خب تبریک میگم این تفریح هم فقط به عده ای خاص تعلق گرفت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
اصلا مهم نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
ما بدبخت بیچاره ها هیچوخت سینما نمیریم و کسانی که میروند سینما قیمت براشون اصلا مهم نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۲ ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
با بلیط ۱۰ هزار تومن کسی سینما نمی رفت الان قیمت رو هم سه برابر کردن
آخرین اخبار