به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، دکتر گلپایگانی مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی خبر داد و گفت: طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی از ۲۵ اسفند آغاز و تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.
او هدف از اجرای این طرح را ارتقاء سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآوردههای خام دامی و رفاه حال شهروندان اعلام کرد و افزود: برای اجرای این طرح گروههای ثابت و سیار دامپزشکی استان در دو شیفت کاری صبح و عصر با بازدیدهای سرزده خود بر این مراکز نظارت دقیق میکنند.
دکتر گلپایگانی مراکزی که تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی قرار دارند را کشتارگاههای دام و طیور، سردخانههای نگهداری مواد پروتئینی، مراکز عرضه ماهی، گوشت قرمز، رستورانها، هتلها، کبابیها، چلوکبابی ها، قصابیها، خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی و سایر اماکن فرآوردههای دامی برشمرد.
مدیر کل دامپزشکی استان مازندران از شهروندان خواست مواد پروتئینی خام دامی را از مراکز مجاز تحت نظارت بهداشتی خریداری و در هنگام خرید ضمن استفاده از محصولات بسته بندی شده، به تاریخ تولید و انقضای آن و همچنین لوگوی دامپزشکی بر محصول توجه داشته باشند.
انتهای پیام / ک