بر اساس قانون هرگاه فردی صفحه مجازی دیگری را هک کند باید مجازات قانونی برای او طی شود.

به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز همه افراد از فضای مجازی استفاده می‌کنند و در این فضا دارای صفحه‌های شخصی و مخصوص به خود هستند، اما یکی از سوالاتی که افراد هنگام استفاده از فضای مجازی با آن مواجه می‌شوند این است که آیا هک کردن صفحات شخصی افراد جرم حساب می‌آید یا خیر.

اما باید گفت که بر اساس ماده ۲۵ قانون جرایم رایانه‌ای، هک و نفوذ در سامانه‌های فضای مجازی اشخاص جرم است و فردی که این کار را انجام دهد باید مجازاتی را طی کند.

طبق ماده گفته شده فروش یا انتشار و در دسترس قرار دادن گذرواژه یا هر داده‌ای که امکان دسترسی غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای دیگری را بدون رضایت او فراهم کند، مرتکب جرم شده است.

طبق این قانون مرتکب به تحمل حبس از ۹۱ روز تا یک سال یا پرداخت جزای نقدی از ۵ تا ۲۰ میلیون ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.

حال سوال دیگری که مطرح می‌شود این است که اگر هک توسط همسر فرد رخ دهد آنگاه مجازات آن چه خواهد بود که در پاسخ به این سوال باید گفت که هیچ فرقی بین همسر و دیگران در حکم سامانه‌های فضای مجازی وجود ندارد و اگر همسر هم این کار را انجام دهد به مجازات قانونی محکوم خواهد شد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار